Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem már soha nem lesz barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Nekem már soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Én egy 25 éves srác vagyok aki igazából keresi azt a nőt vagy lányt akivel boldog lehet. De nem csináltam még soha és ebből kifolyólag sokan elfordulnak tőlem. és fogalmam sincs hogy - hogy és hol kezdjem a dolgot. Illetve kivel. :D sokan kérdezik miért nincs. Illetve mondják hogy tök helyes vagyok nincs gond velem. Segítsetek! Egyedül vagyok, ideig bírtam de már egyre nehezebb!

2017. szept. 23. 17:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Honvédségnél dolgozom.
2017. szept. 23. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha katona cuccban mesz az sok nő értékeli ám :) mondjuk az ertelmesebbnek ertekcsokkento a honvedsegben való melozas kb olyan mint a kőműves vagy a rendőr érezni a beszélgetés alatt hogy milyen közegben mozogsz. De van akinek bejön ergo jó lehetsz valakinek
2017. szept. 23. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Munkádra tessék odafigyelni!

Nem baj, hogy még nem csináltad, és nem gond, hogy még nem volt közöd hölgyhöz.

Nincs ebben semmi ciki.

Próbálkozz boltba vásárlás közbe ismerkedni. Pl. ha tanácstalan vagy, hogy hol találsz vmit kérdezz meg egy számodra tetsző csinos hölgyet, és ha szerencséd van még beszélgetni is tudtok.

És így nincs kellemetlen élmény, és az önbizalmad is megmarad.

2017. szept. 23. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja ismerkedned kellene. Hova szoktál eljárni?
2017. szept. 28. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!