Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy soha sem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves fiú vagyok és egyáltalán nem szoktam lányokkal ismerkedni de még beszélgetni sem és ez köszönhető annak,hogy nincsen önbizalmam,az önértékelésemmel is problémáim vannak és sajnos Félek is a nőktől. Mindig úgy állok hozzá az ismerkedéshez,hogy mit is akarok én tőle,mit is akarhat egy ilyen szerencsétlen mint én,sokkal jobbat érdemel nálam és emiatt inkább meg sem próbálok ismerkedni. A másik dolog pedig,hogy egyáltalán nem tartom magamat helyes fiúnak még annak ellenére sem,hogy már nagyon sokan megdicsértek és azt mondták,hogy ha nagyobb lenne a bátorságom akkor biztosan sikerem lenne a lányoknál de én ezt nem hiszem és nem is fogadom el. Nagyon bamba vagyok a lányokhoz mert soha sem tudom eldönteni,hogy szimpatikus vagyok-e neki vagy sem és ez is megnehezíti a dolgomat. Szórakozó helyre egyáltalán nem járok mert nem az én világom és a továbbiakban sem tervezem,hogy elemegyek.

Valószínű,hogy közrejátszik abban,hogy nem merek ismerkedni,hogy nincsen önbizalmam de nem tudok mit tenni ellene. Hiába próbálok pozitívabban hozzáállni egyszerűen nem megy.

Valamilyen szinten már beletörődtem,hogy nekem soha sem lesz barátnőm és tisztában vagyok vele,hogy ezt csak magamnak köszönhetem de nem tudok mit tenni.

2017. szept. 17. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
Na ezt a kérdést hetente egyszer felteszed ide. Szerinted mit tudunk még itt tanácsolni. Vagy mit vársz tőlünk. Nem fog a helyzet változni, attól, hogy ide kiírod hetente. Vagy abbahagyod a rinyálást, és elkezdesz tenni azért, hogy megváltozzon az életed, vagy ha egyedül nem megy, felkeresel egy szakembert. Ezt már leírtuk sokszor, többet nem tudunk mondani
2017. szept. 17. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

És Szerinted mit tegyek annak érdekében,hogy ez a helyzet amiben vagyok megváltozzon? Forduljak szakembehez? Sajnos a családi hátterem nem igazán engedheti meg,hogy szakemberhez forduljak. Akkor mit is tegyek? Olvassak önismereti könyveket? És utána mi változna? Mert szerintem semmi sem.

Ne értsd félre nem rosszindulatból írom ezeket de hiába szeretnék megváltozni egyszerűen nem megy. Többen tanácsolták,hogy játszam el,hogy van önbizalmam de én nem vagyok rá képes,hogy megjátszam magamat. Mivel az anyagi háttér nem engedheti meg,hogy szakember segítséget kérjen és magamtól nem tudok ebből a helyzetből kimászni így valószínű,hogy bele kell törődnöm mert mást nem tudok tenni.

2017. szept. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!