Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek az esküvőre, és megmondom neki, hogy szeretem, akkor bátor leszek, amiért felvállalom őszintén magam és az érzéseimet, vagy egy megvetendő idióta leszek, aki megpróbálja elrontani a nagy napjukat?
Figyelt kérdés
Szeretem...2021. jún. 7. 16:03
2/37 anonim válasza:
Jelöljük meg a B választ. Elrontanád a napjukat, és valószínűleg semmire sem mennél vele. Ha annyira el akarod mondani amit érzel, tedd meg még az esküvő előtt.
3/37 anonim válasza:
Szerintem is idióta. Eddig is elmondhattad volna (ha már mindenképp el akarod), miért pont az esküvőjüket kell tönkretenned? Ha tényleg szeretnéd, legalább nem a nagy napját rontanád el.
4/37 anonim válasza:
Egy önző dög vagy. Ha szereted, elfogadod, hogy más vesz el és nem teszed tönkre a nagy napját. És ne alázd magad, ez gáz.
5/37 A kérdező kommentje:
De szeretem... Már négyszer elveszítettem őt. Veszítsem el ötödjére is, anélkül, hogy egy szót szólnék? Először akkor veszítettem el, mikor szakított velem. Másodszor akkor veszítettem el, mikor összejött valaki mással (vele házasodik hamarosan). Harmadszor akkor veszítettem el, mikor külföldre költöztek. Negyedszer akkor veszítettem el, mikor kiírta facebookra, hogy jegyben járnak. Ha megtörténik az esküvő, ötödjére fogom aznap elveszíteni.
2021. jún. 7. 16:09
6/37 anonim válasza:
Miért tennéd tönkre az esküvőjét? Mit vársz tőle? Tedd fel magadnak a kérdést, visszamenne hozzád? Szerintem nem, akkor miért nem tudod elfelejteni?
7/37 anonim válasza:
Ha már négyszer elveszítetted, akkor egyértelmű, hogy felesleges minden próbálkozásod. Ne koslass olyan után, akinek egyértelműen nem kellesz.
8/37 anonim válasza:
És ez szerinted érdekel bárkit is? Nyilván okkal veszítetted el, amilyen önző alak vagy...
9/37 anonim válasza:
Te csak egyszer veszítetted el. Mert csak azt lehet elveszíteni, ami a tied. Max. még egy seb. De nem elveszítés.
Azt, hogy te szereted, kb. a kutya nem sz..ja le. Ne rontsd el a napjukat, nem fogod ezzel visszaszerezni.
10/37 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg, férfi vagy nő vagyok.
De most egy kicsit úgy érzem, abban igazatok lehet, hogy ha kinyitom a számat, azt korábban is megtehetem, mint az esküvő napján. Ezt még meggondolom. Bár még az sem biztos, hogy bármit is mondani fogok, lehet eltemetem magamba az érzéseimet. De valamiért úgy érzem helyesnek, ha közvetlen az előtt mondom meg neki, hogy szeretem, mielőtt egybekelnek. Ne legyenek napjai arra, hogy elhessegesse amit mondtam, mielőtt megteszi...
2021. jún. 7. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!