Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek az esküvőre, és megmondom neki, hogy szeretem, akkor bátor leszek, amiért felvállalom őszintén magam és az érzéseimet, vagy egy megvetendő idióta leszek, aki megpróbálja elrontani a nagy napjukat?
Figyelt kérdés
Szeretem...2021. jún. 7. 16:03
11/37 anonim válasza:
Amikor először veszítetted el, akkor kellett volna tovább lépni, elfelejteni! Eleve az esküvőre is minek mész el? Semmi jó nem fog kisülni belőle. Hagyd a fenébe, mást nem tehetsz!
12/37 A kérdező kommentje:
Egy barátom/barátnőm (titkolom a nemem) azt mondja, drámai esküvő lenne, legalább nem unatkozik a násznép.
2021. jún. 7. 16:16
13/37 anonim válasza:
Gratulálok, hogy ilyen kicsinyes módon tennéd tönkre mások egyik legszebb napját. Nem csoda, hogy nem kellesz nekik. Hidd el, elég esküvőn voltam, a násznépnek nem egy szerencsétlen hisztériája (vagyis te) kellesz, hanem egy boldog párt szeretnének látni).
Ha meg is teszed, az a legvalószínűbb, hogy kidobat téged (nagyon helyesen) és többé feléd se néz (nagyon helyesen), mert ennyit se érsz.
14/37 anonim válasza:
12: és egy Maunika show trollnak inkább adsz a véleményére, mint hogy egy jóízlésű emberként viselkedj.
15/37 anonim válasza:
Te csak 1x veszítetted el, amikor szakított veled. Az, hogy te ezt nem dolgoztad fel, a te bajod.
Azt nem értem, hogy elmész az esküvőre? Meg lettél hívva?
Nem vagyok agresszív típus de ha az én esküvőm akarná egy féltékeny, beteges ex tönkretenni, akkor beletaposnám az illetőt a betonba.
16/37 anonim válasza:
Ha le akarod járatni magad, csak nyugodtan menj el.
17/37 anonim válasza:
Még az esküvő előtt mondjad meg neki, ha már annyira meg akarod mondani. Még le lehet akkor fújni az esküvőt is, ha esetleg még ő is szeret. De a helyedben inkább hallgatnék, sőt, el se mennék az esküvőre, és inkább megszakítanám a kapcsolatot, az a biztos.
18/37 anonim válasza:
Akkor megtudhatnád nem csak azt, hogy milyen, amikor nem szeret, hanem azt is, hogy milyen az, amikor gyűlöl. Ettől nem fogsz előre kerülni, hanem azt fogja érezni, hogy egy aljas, megvetendő, gerinctelen, nemtelen alak vagy, aki soha még csak azt sem érdemelte meg, hogy szóba állt vele.
19/37 anonim válasza:
Ez meg a másik, hogy egyáltalán meghívtak az esküvőre? Pláne, ha külföldön lesz, mert írtad, hogy elköltöztek külföldre, ebből következtetek, képes lennél ezért kiutazni, hogy elbarmolj egy esküvőt?
20/37 anonim válasza:
fuj de aljas, rosszindulatu idiota vagy, neked csak a buntudatkeltes/bosszuallas lenne a celod, de miert is gondolod, hogy meg fogja ot hatni a szanalmas szerelmi vallomasod? valoszinuleg mar reg nem erdekled ot es csak szanni fog, nem fogja feldulni, nem lesz se drama, se semmi, 3 mp mulva elfelejti, mert lesz fontosabb dolga a sajat eskuvojen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!