Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fekete csavok miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fekete csavok miért ilyen bátrak?

Figyelt kérdés
Németországban élek, és már többször volt olyan h uttannam szólt vagy megállított egy fekete csavo h várják, és akkor jönnek ilyen dumával h meg akarnak ismerni, na olyankor mondom h oh bocsi dolgom van sietek, és gyorsan elhuzok. Ők mit gondolnak? Miért van ekkora önbizalmuk? Utcán fehér ember meg sosem szólított csak ilyennel le :O

2020. máj. 11. 15:17
1 2
 1/11 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
60%

A szó amit keresel a bátor helyett, a kultúrátlan, vagy közönséges? :D

A fekete csávó cseréld le a magyar cickányokra, és látod-látod, máris más a gyerek fekvése :D

2020. máj. 11. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem önbizalom, hanem kultúra kérdése.

A fehér embert úgy nevelték, hogy nem szabad az utcán molesztálni, leszólogatni nőket. Hogy ez helyes vagy nem helyes, azon lehet vitatkozni, mindenesetre érdemes utánanézni, hogy azokban az országokban, ahonnan ezek az emberek származnak, milyen a két nem viszonya. Sok esetben azt látjuk, hogy nagyon más (finoman fogalmazva), sok esetben a nők alacsonyabb rendűek és a férfinek több döntési szabadsága van a párkeresés kérdésében (Már ha felmerül egyáltalán ilyen, egyes kultúrákban nem is "keresik" a párokat, egyszerűen adják-veszik a menyasszonyokat)

2020. máj. 11. 15:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak az cs*sz fel h ez még jól se esik, egyszerűen elundorodom magamtól, h ilyen emberek azt gondoljak h bármi lehetne köztünk... De mindig megállok, mert naivan azt hiszem h csak eltévedtek v vmi...
2020. máj. 11. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Én egy időben ezért kerültem ki nagy ívben a néger férfiakat az utcán.

Pedig nem vagyok rasszista.

"A fehér embert úgy nevelték, hogy nem szabad az utcán molesztálni, leszólogatni nőket. " Mondjuk sajnos elég sokszor tapasztaltam bunkó beszólást, falkában való zaklatást fehér emberek részéről is. :/ Most le fognak pontozni, de nem egyszer kötöttek belém pedig nem öltözködöm kirívóan. Az egyik pont ma jutott eszembe, évekre traumatizált, nem írom le részletesen. Elég annyi, hogy ittasak voltak, jóval többen voltak, tipikus gazdag hülyegyerekek. Telefonra is felvették. Ki tudja melyik napiszar oldalon vagyok fent, hogy a hülye k..rva megérdemelte, minek járt arra (munka után siettem haza). És amikor mertem erről beszélni "ja a fiúk csak részegek voltak". Ennyivel el lett intézve. Tehát azért itthon is van mit nevelni az emberek hozzáállásán, hogy idegent nem zaklatunk, nem bántunk.

2020. máj. 11. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
3# Nincs okod emiatt magadtól undorodni, azt kell csak megérteni, hogy ezek kulturális különbségek. Európai fejjel ezt gyakran benézzük, összekeverjük az önbizalommal meg ilyen általunk használt fogalmakkal. Pedig a kép ennél összetettebb. Ha én kimegyek az utcára és random lányok után elkezdek fütyülni meg leszólogatni, az inkább frusztráltság és gyökérség, mint magabiztosság. Minden neveltetés és kultúra kérdése
2020. máj. 11. 15:50
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
4# Abszolút megértelek, igen, a fehér ember sem mindig kivétel. Van azért egy árnyalatnyi különbség (nem csak bőrszínileg :D), hogy mi azért többé-kevésbé tisztában vagyunk azzal, hogy ez bunkóság, az emberek nagy része elítéli, adott esetben szankcionálja. Míg más kultúrákban ez nem feltétlenül van így.
2020. máj. 11. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Bátrak? Ez inkabb nagyon gáz...!
2020. máj. 11. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

"Csak az cs*sz fel h ez még jól se esik, egyszerűen elundorodom magamtól, h ilyen emberek azt gondoljak h bármi lehetne köztünk... De mindig megállok, mert naivan azt hiszem h csak eltévedtek v vmi..."

Közben meg itt gyávázzátok napi szinten a férfiakat, mert nem szólítanak le ismeretlenül az utcán. Soha, semmi sem jó nektek.

2020. máj. 11. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Majd ha beilleszkednek és magukévá teszik az európai kultúrát akkor nem fogják csinálni. Ahogy az első valaszoló is utalt rá. ;)

Addig meg csinálják, és sok víz lefolyik még a Dunán, Passaunál is, meg Budapesten is.

2020. máj. 11. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
22%

NE írjatok válaszokat!

Cenzúrázzák őket.

2020. máj. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!