Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fekete csavok miért ilyen bátrak?
A szó amit keresel a bátor helyett, a kultúrátlan, vagy közönséges? :D
A fekete csávó cseréld le a magyar cickányokra, és látod-látod, máris más a gyerek fekvése :D
Ez nem önbizalom, hanem kultúra kérdése.
A fehér embert úgy nevelték, hogy nem szabad az utcán molesztálni, leszólogatni nőket. Hogy ez helyes vagy nem helyes, azon lehet vitatkozni, mindenesetre érdemes utánanézni, hogy azokban az országokban, ahonnan ezek az emberek származnak, milyen a két nem viszonya. Sok esetben azt látjuk, hogy nagyon más (finoman fogalmazva), sok esetben a nők alacsonyabb rendűek és a férfinek több döntési szabadsága van a párkeresés kérdésében (Már ha felmerül egyáltalán ilyen, egyes kultúrákban nem is "keresik" a párokat, egyszerűen adják-veszik a menyasszonyokat)
Én egy időben ezért kerültem ki nagy ívben a néger férfiakat az utcán.
Pedig nem vagyok rasszista.
"A fehér embert úgy nevelték, hogy nem szabad az utcán molesztálni, leszólogatni nőket. " Mondjuk sajnos elég sokszor tapasztaltam bunkó beszólást, falkában való zaklatást fehér emberek részéről is. :/ Most le fognak pontozni, de nem egyszer kötöttek belém pedig nem öltözködöm kirívóan. Az egyik pont ma jutott eszembe, évekre traumatizált, nem írom le részletesen. Elég annyi, hogy ittasak voltak, jóval többen voltak, tipikus gazdag hülyegyerekek. Telefonra is felvették. Ki tudja melyik napiszar oldalon vagyok fent, hogy a hülye k..rva megérdemelte, minek járt arra (munka után siettem haza). És amikor mertem erről beszélni "ja a fiúk csak részegek voltak". Ennyivel el lett intézve. Tehát azért itthon is van mit nevelni az emberek hozzáállásán, hogy idegent nem zaklatunk, nem bántunk.
"Csak az cs*sz fel h ez még jól se esik, egyszerűen elundorodom magamtól, h ilyen emberek azt gondoljak h bármi lehetne köztünk... De mindig megállok, mert naivan azt hiszem h csak eltévedtek v vmi..."
Közben meg itt gyávázzátok napi szinten a férfiakat, mert nem szólítanak le ismeretlenül az utcán. Soha, semmi sem jó nektek.
Majd ha beilleszkednek és magukévá teszik az európai kultúrát akkor nem fogják csinálni. Ahogy az első valaszoló is utalt rá. ;)
Addig meg csinálják, és sok víz lefolyik még a Dunán, Passaunál is, meg Budapesten is.
NE írjatok válaszokat!
Cenzúrázzák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!