Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete srácok exei, ti hogyan viselitek?
Mikor megismerkedsz egy sráccal, de az lelép/lekoptat, amint megtudja, hogy volt színesbőrű pasid?
Vagy amikor akar valami extrát, te elutasítod, mire a fejedhez vágja, hogy bezzeg a fekának biztos megtetted.
A fekete srác itt született, vagy migrált? Az a baj, ha itt született, akkor jelenleg nincsenek olyan plakátok, amik megmondják mit gondoljak erről.
De várj, megnézem a híradót, hátha az segít..
Majd jelentkezem :)
Nem kezdtem volna soha rasszista senkiháziakkal. Félig fekete, félig magyar párom volt évekig. Itt született, itt szocializálódott, de a bőre elég sötét, és semmi fehér arcvonása nincs. Kiemelkedően okos, és rendes, kedves.
A jelenlegi párom (aki már a vőlegényem) teljesen fehér, magyar.
Undorítóak az ilyen alakok, akik rögtön azzal jönnek, hogy a magyar miért nem volt jó meg stb., vagy akik úgy kezelik az ilyet, mint valami mocskos titkot, ami egy ócska ronggyá teszi a nőt. Miért is? Egyszerűen udvarolt, és megszerettem őt. Békével váltunk el, de már a múlté a dolog, és a jelenlegi páromat szeretem, és őt gondolom az "igazinak". De ettől még tisztelem az exemet, és soha nem tudnék emberszámba venni egy olyat, akinek baja van a bőrszínével, és úgy interpretálná a volt kapcsolatomat, hogy "átment rajtam"/"kezelgetett" egy feka, meg hasonlók.
"Az üzenet küldője: Proper Technique
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 13:26
Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Fekete srácok exei, ti hogyan viselitek?
"Nem kezdtem volna soha rasszista senkiháziakkal. Félig fekete, félig magyar párom volt évekig. Itt született, itt szocializálódott, de a bőre elég..."
Az üzenet szövege: Gáz vagy."
Ja, igaz, gáz vagyok, inkább be kellene ismernem, hogy nem létezett a több éves kapcsolatom egy teljesen normális sráccal, igazából csak az alantas ösztöneimnek köszönhetően használgatott egy feka, és ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!