Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy viselitek, ha a barátnőtöknek megvan?
Nagyon nehéz nekem az az egy hét, mind lelkileg, mind fizikailag. Egy-két nappal előtte már borzalmasan fáj a fejem, és nagyon stresszes vagyok, sírok a satöbbi. Első 4 napban erős fájdalmaim vannak, volt, hogy nem tudtam mást, csak feküdni, emellé állandó vesetájéki fájdalmak, felfázás szerű tünetek, fejfájás és hányinger. Meg teljes legyengültség. Utána kell egy két nap, még helyrejövök testileg, lelkileg. (összeadva kb 10 nap szenvedés)
A hajam tönkremegy (mosás után két nappal már olyan, mintha két hete nem mostam volna), a bőröm kipattog, feljön vagy 2 kg, felpüffedek, és az az állandó "koszos vagyok" érzés.
És mindezek ellenére legyek boldog, kiegyensúlyozott és türelmes. (szedek Magne B6-ot)
Mikor kértem a barátomat, legyen szíves, bírja ki, hogy nem rohan minden aprósággal hozzám 5 percenként, és nem húzza fel az agyam, különben hisztérika leszek, nem fogadta túl vidáman.
Ti is nehezen viselitek, ha a barátnőtöknek megvan?
Hol írtam, hogy hisztizek? Hol írtam, hogy szegény nem bírja velem egy légtérben?
A közérzetemet ecseteltem, amit ÉN érzek. Más kb észre se veszi. Annyit mondtam csak, hogy megkértem, hogy ne rohangáljon hozzám minden aprósággal (hol a tiszta zokni, hol a kaja, miért nincs elmosogatva, etc), hanem ilyenkor kicsit legyen empatikusabb, megértőbb.
Hol jön ebből, hogy egy kibírhatatlan hisztis pitsa vagyok?
Miért kell igy leszerelni a kérdezőt?!Tényleg nem mindenki viseli egyformán ezt az időszakot..
Nekemis,főleg a 2. nap a legnehezebb,de kibirható.
A barátodnak pedig ilő volna az ilyet szépen kezelni,nyugodtan átvészelni,nem megsértődni.
Lehet kedvesen is a párodat megkérni valamire,nemkell a fejét leszedni,csak kicsit figyelj oda a szavaidra :-)
Amúgy én is tudok egy-két olyan esetet,ahol a nő a menzesze időszakában olyannyira lebetegszik,hogy 1hétig fel sem tud kelni az ágyból,nagyon rosszul van olyankor.
Van aki pedig észresem veszi ezt az időszakát.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!