Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy viselitek, ha a barátnőtöknek megvan?
Nagyon nehéz nekem az az egy hét, mind lelkileg, mind fizikailag. Egy-két nappal előtte már borzalmasan fáj a fejem, és nagyon stresszes vagyok, sírok a satöbbi. Első 4 napban erős fájdalmaim vannak, volt, hogy nem tudtam mást, csak feküdni, emellé állandó vesetájéki fájdalmak, felfázás szerű tünetek, fejfájás és hányinger. Meg teljes legyengültség. Utána kell egy két nap, még helyrejövök testileg, lelkileg. (összeadva kb 10 nap szenvedés)
A hajam tönkremegy (mosás után két nappal már olyan, mintha két hete nem mostam volna), a bőröm kipattog, feljön vagy 2 kg, felpüffedek, és az az állandó "koszos vagyok" érzés.
És mindezek ellenére legyek boldog, kiegyensúlyozott és türelmes. (szedek Magne B6-ot)
Mikor kértem a barátomat, legyen szíves, bírja ki, hogy nem rohan minden aprósággal hozzám 5 percenként, és nem húzza fel az agyam, különben hisztérika leszek, nem fogadta túl vidáman.
Ti is nehezen viselitek, ha a barátnőtöknek megvan?
Hehe... Én néha rosszabbul viselem, mint ő:)
A legrosszabb, mikor hormonháború van, feszülök és apróság is elég h robbanjak:( ilyenkor mindig félek h hisztis pitsa vagyok:)
Meg a legrosszabb mikor tudom h olyan dolgon bántódok meg, amin máskor simán átlépnék és ezt ráadás TUDOM is.:)
Szerencsére a kedvesem jobban viseli mint én.
Ha látja h fáj, megsimogatja, ha látja h zizi vagyok, megölel.
Ami viszont mkettőnknek egy tortúra; a nincs szex kérdés. Ő úgy van vele, h tudja h ízlés kérdése elvileg de tudja h ilyenkor nyitva van a méhszáj és nagy a fertőzésveszély. Úh ő úgy van vele h nem ér annyit az egész, ezt a pár napot mketten kibírjuk.
Lelkileg is és fizikailag is.
Nekem is ilyen csak nálam a fájdalom olyan erős az első naponn, hogy tényleg ülni is alig bírok (tuti ilyenkor tárgyalok amúgy munkában) plusz valamiért annyi vért vesztek hogy az ájulás kerülget. Kösz szépen természet.
Az én stratégiám az hogy elvonulok, amint kilépek munkahelyről be egy szobába és aznap az orrom se nagyon dugom ki csak ha muszáj. Eddig bevált. Nem panaszkodott nagyon miatta senki.
Szerintem nem a menzeszeddel van gond, hanem azzal, hogy elkényeztetted a barátod. Ne tolj alapból mindent a feneke alá, akkor nem fog mindent számonkérni rajtad, hanem nekiáll elmosogatni.
Egyébként nekem a fogamzásgátló nagyon sokat segített, azóta alig érzem meg, ha megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!