Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/Férfiak akinek a párja néha nem vesz fel melltartót ruha alá, Ti hogy viselitek?
Engem ugyan nem zavar.. tőlem aztán élvezkedhet rá bárki, este úgy is az enyém lesz;)
aztán..
Szerintem nagyon szexi (esetleg ha kemény lesz a bimbója akkor azt egyből kiszúrom :D)
Ja, és még egy pont az "engem aztán nem érdekel más" elvem mellé: ugye elve nekem akar tetszeni, nem másnak..
de folytatom!
Jön a fordított logika: Mi van ha másnak is tetszik? hmm tetsszen csak! Legalább tudom, hogy másnak is szexi a csajom. Teljesen jó! :)
ÖNBIZALOM LÁNYOK! Merjetek bátran öltözködni, ugyanis gyönyörűek vagytok!
Én sosem mernék melltartó nélkül mászkálni...és barátomnak sem tetszene a dolog.
Kicsi ahhoz a mellem, kellemetlenül érezném magam, ha csak két hegyes mellbimbót látnának pólón keresztül.
Nem mászkálok melltartó nélkül, szerintem a nők elenyésző százalékába tartozom, akik
1) imádják a szép melltartókat, mert attól még nőiesebbnek érzik magukat (itt nem pushupra kell gondolni, hanem egy szép csipkés fazonra)
2) kényelmesnek találja a melltartót
Szerintem ha valaki nyáron egy top alá nem vesz melltartót, az gáz, egyrészt mindenki ribinek nézi, meg akárhogyis béna hogy átlátszik a bimbó az utcán.
Egy vastag pulcsi alá viszont már nem muszáj, sőt pl. exemnél volt olyan, hogy sem is sejtettem hogy nincs alatta melltartó, és amikor odanyúltam éreztem hogy úúristen puhááák *-*
Én sem szeretek melltartó nélkül mászkálni. Sokszor éjszaka is hordok sport melltartót. Nekem kényelmesebb úgy.
Párom viszont gyakran megkér, hogy ne vegyek egyes ruhák alá. Akkor sem, ha nem is látszana, hogy van rajtam. Neki úgy tetszik. Nem lógnak a melleim, nem azért szeretem, nem azért szeretem a melltartót, hanem azért, ami a nevében is van, TART.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!