Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randim lesz. Milyen melltartót vegyek pánt nélküli rucihoz?
Pánt nélküli (ráncolt) ruci lesz rajtam, milyen melltartót vegyek fel alá? Én sima szilikon pántos melltartóra gondolok (de csak 1 pánttal, nyakba akasztva) szerintetek?
Mivel gyerekes anyuka vagyok, így kissé megereszkedett a mellem, a ruciban ugyan van egy minimális szivacs, de melltartó nélkül nagyon rosszul áll.
szilikonpant = iiiiihhh
en a pantnelkuli melltartot ajanlom, amiben a szilikon be van varrva es megtartja magat a melleden (nem csuszik le)
:D :D
Eléggé lent vannak a melleim (90c volt, most jelenleg 75b lett) ezért is tettem fel a kérdést, mert valami olyan kéne, ami kicsit megemel....a partnernek nyilván mindeggy mibe vagyok, már látott, csak így beálltam most a tükör elé melltartó nélkül és hadd ne mondjam.... :/
Bocsi, kb így néz ki a mellem erre a fent általam belinkelt melltartó jó szerintetek? természetesen ujjat veszek :)
Rendben.
Köszönöm a tanácsot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!