Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek, magyarázzátok el nekem, hogy miért kell pánt nélküli ruhához/felsőhöz pántos melltartót felvenni?
Szerintem rém ciki, lassan a szilikonpánt is, de ez meg aztán végképp. Főleg ha a ruha/felső színe eltér a melltartóétól.
Vajon a fiúk miatt csinálják? Szerintük ez szexi?
A fiúkat szerintem egyáltalán nem érdekli,csak a lányok problémáznak ilyen semmiségeken.
F/18
Nekem is nagy a mellem, és kiegészíteném azzal az előző válaszadó válaszát, hogy még a pánt nélküli melltartó is esélytelen, hogy megtartsa normálisan...
A szilikon pánt amúgy szerintem is ronda, főleg ha odaizzad a testhez, elég visszataszító tud lenni.
Mondjuk én elég egyszerű megoldást választottam, nem hordok pánt nélküli felsőt.. :)
Szerintem azzal semmi baj nincs,ha látszik a melltartó pántja,viszont a szilikonos szerintem elég hülyén néz ki már boccs mindenkitől aki használja,de szerintem ez így van
17/F
Nem tudom, én általában nem hordok melltartót:D De engem speciel nem zavar, ha másoknál kilóg a pántja. Maximum az, amikor már hátul a csatt rész is teljesen kint van, de az meg már más kérdés.
20L
Mivel nekem viszonylag kicsik a mellem, én pánt nélküli melltartóval hordom a pánt nélküli pólókat, viszont ez abszolút nem adja meg azt a biztonságérzetet, mint amit egy pántos, így ha mondjuk nyakba akasztós, vagy spagettipántos ruhát húzok, inkább színben hozzáillő pántos melltartót húzok, avagy nyakba akasztóst, ha nyakba akasztós a pólóm.
Én pont azért szeretem a pánt nélküli topokat, mert szerintem valahol "szexi", hogy az egész váll kilóg, viszont ha ezt megtöri egy pánt, elveszti ezt a "varázst"... nem tudnám megmagyarázni igazán. Viszont tény hogy a pánt nélküli melltartó kényelmetlen és 5 percenként felfelé kell húzgálni, meg igazgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!