Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hord valaki 85 G-s melltartót? Tudtok elérhető áron jó minőségűt?
Figyelt kérdés
Borzasztó sokba kerülnek az Anita vagy Felina cuccok.... tudtok valahol hasonló minőségű de talán nem ennyire márkás (és drága) melltartót?2011. szept. 9. 09:17
1/8 anonim válasza:
Megmondom őszintén: nem tudom. De ha valaki jelentkezik, arról tudni akarok. 85 a, b, c, d, e, f, G! Mondom gé!
30f
2/8 BlackSword válasza:
Az szép... Mostmár tegyél fel képet!!!
3/8 Dilettáns döggomba válasza:
Nem szakad le a hátad ekkora tehertől? Bocs az offért, és nem bántásból, de el se bírom képzelni, hogy lehet pl. aludni ilyen nagy cicikkel.
4/8 anonim válasza:
Utolsónak: gondolod, hogy szándékosan hord ekkorát? Ne legyél már hülye...
5/8 Dilettáns döggomba válasza:
Te ne legyél hülye. Ez egy szimpla kérdés volt, és érdekel a válasz.
6/8 anonim válasza:
Egy ilyen gyönyörűséges mellet muszáj megmutatnod nekem. Mit meg nem adnék, hogy ilyen barátnőm legyen. Kényeztetném a két szép mellét, amikor csak lehet, kiráynőnek érezhetné magát mellettem. Hmmmm. :)
7/8 A kérdező kommentje:
khmmm.... leginkább nőtársaimhoz szólt a kérdés :) Fotót sajnos nem áll módomban föltenni x)
2011. szept. 9. 12:32
8/8 anonim válasza:
Triumph minimizer 85E 6800 forint, évek óta ilyet veszek, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!