Sajnos nagy mellekkel áldott meg az ég (95 E), és kisvárosban lakom, ahol minden évtizedben egyszer lehet ilyen melltartót kapni. Tudtok olyan helyet a neten, ahonnan esetleg tudnék rendelni nagy méretű melltartót? (Jó minőségűt, nem kínai és tsai. )
Én is kisvárosban lakok, de lehet rendelni is tőlük, meghozzák ha nagyobb kell vmiből...érdeklődd meg nincs-e ilyen vhol nálatok.
Merrefelé laksz amúgy?
Kaposváron. Tudom, hogy annyira nem kis város, de nem kapok magamra egyáltalán. Egy bolt volt, ahová megrendelték, és ha nem volt jó, nem kellett megvenni, de sajnos bezárt. :(
Igen a próba nagyon fontos, de a Felinában, Triumphban (bár nincs divatos melltartójuk), és az Anitában még nem csalódtam.
2. vagyok, ha tudsz átugorhatsz Nagykanizsaára ( ha nem kapsz közeebbei tippet) , én itt lakok, és ez még nyitva van :)
nincs ekkora mellem mondjuk, de válogatok,azért kell rendelnem.
vagy ha nem találsz boltot interneten is nézz körül, www.teszvesz.hu és www.vatera.hu
teszveszen találtam is egyet rögtön:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!