Hol tudok venni platformos magassarkút olcsón, ami nem kínai, nem Deichmann és társai?
Hasonló kéne, a lényeg hogy ne legyen nyitott, meg telitalpú: [link]
Nem leopárdos kell, mindegy milyen szín, csak legyen valahol :D
A kínai nagyon kényelmetlen zselés betéttel IS, úgyhogy az kizárt. És 10 ezer forint alatt kéne. Zarában, Bershkában néztem, de ott is 15-20 ezer.
Ne írjatok olyan választ hogy ennél olcsóbban nem úszom meg, meg nézzek körül egy plázában.
Amúgy pesti vagyok.
Én nagyon sokat találtam már turiban, tudom, hogy sokan azt mondják az undorító, de vagy senkin nem voltak még vagy csak 1x hordták és nagyon jól néznek ki, ja és persze 1-2 ezer Ft-ból megúsztam. (Amúgy meg ki lehet mosni!)
Ha viszont semmiképp nem akarsz turiból, akkor viszont rendelj a netről, nagyon jó angol oldalak vannak, ahol lehet, hogy találsz 10 ezer alatt!
Hát elég necces 10 ezer alatt megtalálni ezt cipellőt.
Valami nagykerbe kéne beszabadulni! :) Csak hát nekem sincs sajnos nagykerkártyám. Pedig ott tutira nagyon olcsó lenne.
Amúgy én hétvégén teszek egy körutat a Westend-be, Mammut-ba, Duna Plaza-ba, mert Joy Vásárlási láz lesz, és rengeteg cipős üzlet is részt vesz benne, és 20-30-40% kedvezménnyel lehet vásárolni. És ezt levonva talán rá lehet találni egy-egy szexi darabra 10 ezer körül, vagy akár alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!