Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek kicsi a melle, vettetek fel melltartót a menyasszonyi ruha alá? Push upost vagy szilikonost?
Szilikonoson gondolkodom, nekem annyira nincs kicsi, de nagy sem(, c kosaram van, de inkább azért mert szélesen vannak a melleim, a b kosár középre húzza, hiábba a meglelő körméretet vásárolom)csak nem szép a formája, a választott ruhámhoz talán kellene..
De elvileg nem, az enyémnél kisebb mellű unokatesómon sem volt, beleépítik a ruhába...
Olyat kell választani, ha tényleg kicsi a melled, ami kifejezetten neked áll jól.
Hidd el több az ilyen ruha, mint a nagyobb mellüeknek tervezett (az összes menyasszonyi ruha modell kis mellű...
Érdemes elmenni próbálni, látni fogod, hogy nem kell, de a szalonosoktól őszintén kérdezhetsz is...
Csak sima melltartót, akkor pont be volt durranva a dudacsomagom, babát vártam:))
De amúgy vagy push up- ot vennék fel, vagy olyan ruhát, ami jobban kihangsúlyozza az alakomat:)
Utolsó..
Nekem sem pántnélküli, de próbáltam olyat is..abba még komolyabb melltartórész van beleépítve, pontosan azért, mert gyakran a háta is mély, és képtelenség melltartőt viselni alatta. Ráadásul nem csúszhat(na) le, emiatt oldalt is merevítés van, az is fenntartja a ruhát, éss a beépített melltartórészt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!