Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek kicsi a melle, vettete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek kicsi a melle, vettetek fel melltartót a menyasszonyi ruha alá? Push upost vagy szilikonost?

Figyelt kérdés

2013. szept. 3. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szilikonoson gondolkodom, nekem annyira nincs kicsi, de nagy sem(, c kosaram van, de inkább azért mert szélesen vannak a melleim, a b kosár középre húzza, hiábba a meglelő körméretet vásárolom)csak nem szép a formája, a választott ruhámhoz talán kellene..

De elvileg nem, az enyémnél kisebb mellű unokatesómon sem volt, beleépítik a ruhába...

Olyat kell választani, ha tényleg kicsi a melled, ami kifejezetten neked áll jól.

Hidd el több az ilyen ruha, mint a nagyobb mellüeknek tervezett (az összes menyasszonyi ruha modell kis mellű...

Érdemes elmenni próbálni, látni fogod, hogy nem kell, de a szalonosoktól őszintén kérdezhetsz is...

2013. szept. 3. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon kicsi, én mindenképp veszek fel melltartót, hogy valami "megemelje". :D
2013. szept. 3. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt. Elöször csodálkoztam hogy azt mondtak minden szalonban hogy nem kell nem szoktak aztan belenyugodtama ruha jol állt nem kellett a melltarto
2013. szept. 3. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok ruhának olyan a kialakítása, hogy nem kell melltartó. De ha kell, akkor szalonban tudnak olyat ajánlani, ami pont az adott ruhához passzol és nem látszik ki a ruha alól.
2013. szept. 3. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem kellett,megcsinálták úgy,hogy jó legyen.Nem volt benne plusz szivacs,csak alul,hogy megemelje és helyre rakja.Amúgy nekem kikötés volt a menyasszonyi ruhánál,hogy ne kelljen bele,mert utálom a melltartót,és úgy voltam vele,hogy a hétköznapokon viselem,mert "muszáj",az esküvőmön kényelmesen szeretnék lenni.
2013. szept. 3. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Csak sima melltartót, akkor pont be volt durranva a dudacsomagom, babát vártam:))

De amúgy vagy push up- ot vennék fel, vagy olyan ruhát, ami jobban kihangsúlyozza az alakomat:)

2013. szept. 3. 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nem kellett melltartó, mert a szivacs be volt építve a ruhába, nagyon szép dekoltázst csinált. Amúgy a ruha fűzős volt, így nem is lett volna szerencsés a melltartó, mert hátul kilátszott volna.
2013. szept. 3. 19:57
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Én sima push-upos pánt nélkülit vettem fel, amiben rengeteg szivacs volt, "A" kosarasat hordok és azt sem töltöm ki :(.
2013. szept. 3. 22:22
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Nekem közepes méretű a mellem, és olyan kialakítása volt a ruhámnak, hogy belevarrtak egy kis betétet, így nem kellett alá melltartót vennem, és sokkal kényelmesebb volt, mint mikor melltartóval próbáltam. De fontos megjegyeznem, hogy nem pánt nélküli ruhám volt. Mostanában szinte mindenkinek pánt nélküli van, azok alá nem hiszem, hogy lehet ilyen betétet varrni.
2013. szept. 5. 08:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó..

Nekem sem pántnélküli, de próbáltam olyat is..abba még komolyabb melltartórész van beleépítve, pontosan azért, mert gyakran a háta is mély, és képtelenség melltartőt viselni alatta. Ráadásul nem csúszhat(na) le, emiatt oldalt is merevítés van, az is fenntartja a ruhát, éss a beépített melltartórészt..

2013. szept. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!