Hogyan tudnám összenyomni a melleimet úgy, hogy szép dekoltázsom legyen? Gergincferdülésem van, és hiába nem kicsi, nem tudom olyan szépre összenyomni:/ Milyen melltartót válasszak? Vagy mit tegyek?
Van egy picike kis lyuk alattuk kb. 7-8 centivel, mert ötlcsérmellkasom meg valami kognitív, v. ilyesmi gerincferdülésem van. Nem kicsik a melleim, de én is szeretnék szép dekoltázst...
Mit tegyek? Vagy milyen melltartót válasszak?
15/L
kognitív? :-D
valamit nagyon félreértettél :-)
Egyébként: Ne nyomd össze és ne pakold ki, mert nem szép.
De is rejtegesd, mert az sem szép.
Sok lány állítja, hogy lenyomja a melleket, de nekem tetszenek a sportmelltartós lányok (mellesleg a keresztpánt miatt nekik is kényelmesebb, nem csúszik folyton le)
Egyébként a srácok nem arra buknak, ha ki van pakolva. Csak bámulják, mert annyira az arcukba van tolva. (de sokszor lányok is bámulják a másikét, ha annyira ki van rakva a másiké :-D)
Ha egyébként rendben vagy -és 15 évesen miért ne lennél- akkor ne aggódj, észrevesznek. Volt olyan évfolyamtársnőm anno, akinek sose volt dekoltált felsője, de nagyon is (!) észrevettem az alakját, a személyiségét, mindenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!