Fiúk és Lányok egyaránt: Szerintetek lehet szép egy nő szalagavatós ruhában attól, hogy kicsi a melle? Milyennek látjátok?
Szerintem igen lehet szép.
MIndenben megtalálható a szépség, nem az ő hibája, hogy nem veszik észre. :P
Egy kis mell is lehet szép. Vagy inkább mondhatnám úgy is , hogy egy kis mellű nő is lehet nagyon csinos és szexi. Csak tudni kell jól használni, na meg egy kis önbizalom se hiányozhat. Bár tudom , nehéz lehet így. Mikor mindenhol azt súlykolják beléd, hogy a nagy mell a jó.
Persze, hogy lehet szép!:) Az ilyen ruha különben is minden lányon gyönyörűen áll. Különben meg teljesen igaza van az első hozzászólónak.
16/L
Nem mellmérettől függ a szépség.
Nekem például a lapos csajok tetszenek, a nagy mell egyáltalán nem. Na meg senki nem tehet róla hogy mekkora melle van.
25F
1.válaszoló vagyok:
Én 18éves lány vagyok. :)
Bár gondolom jobban esett volna, ha fiú lennék amit el is hiszek :D mert nekem is kicsik a melleim.
Nekem is picik a melleim, tavaly ballagtam! A kölcsönzőben kaptam a ruhához megfelelő melltartót, amivel kb 2 számmal "teltebb" lettem. És csodásan állt rajtam a ruha!
Amúgy meg ha szépen mosolyogsz és jól érzed magad, senki nem fogja a melled méretét nézegetni!
persze, hogy lehet szép:) sőt...:) am jól kell megválasztani a ruhát, és máris nem számít a mellméret:)
és igen a modelleknek is kismellük van, és én még fehérnemű modellben is láttam kismellűt:)
szép lehet:)
minden csak attól függ h milyen ruhát választasz! meg a fehérnemű ugyebár. manapság már elég sok trükk áll a nők rendelkezésére: mindenfél pushupos szivacsos melltartók. én egy pántnélküli fűzős ruhát vennék a helyedben, alá pedig pántnélküli szivacsos pushup melltartót.
(és könyörögve kérlek ne vegyél szilikonpántos melltartót mert az manapság már trendhorrornak számít, nagyon ciki!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!