Fiúk és Lányok egyaránt: Szerintetek lehet szép egy nő szalagavatós ruhában attól, hogy kicsi a melle? Milyennek látjátok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 16:34
11/16 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél pánt nélküli fűzőt! Hallgass!! Lehet hogy szép a próbababán, de tánc közbe ahogy forogsz, elég hülyén néz ki ha állandóan azt igazgatod. Nem is beszélve arról ha lecsúszik félre csúszik egy fordulásnál. Inkább valami kis szép diszkrét pántosat vegyél!!!
12/16 anonim válasza:
csak 1 nevet írok: milla jovovich :D sztem ezzel mindent elmondok..
13/16 anonim válasza:
16.45ösnek előttem:
Ha jó méretű és minőségű a pánt nélküli felső, garantáltam nem csúszkál sehova sem! 5ször voltam koszorúslány, plusz szalagtűző. Szóval tapasztaltam!
14/16 anonim válasza:
De ott nem kell táncolnod meg ide-oda forgolódnod felsőtesttel. Nézz csak meg egy szalagavatós videót, hogy az összes lány húzgálja rajta a ruháját. Nekünk is mondta az összes tanár, hogy pántnélkülit fel ne vegyünk mert csak a macera van vele.
15/16 anonim válasza:
Jaa és a kettővel ezelőtti válaszomból kimaradt hogy rám Szóval hallgass rám!:P
16/16 anonim válasza:
hát én pedig elmondom hogy nálunk 20 lányból 17 lányon pánt nélküli fűzős felső volt és senki nem húzogatta. senki!!!! ha rendesen van rajtad, meg van húzva, és a méreted akkor nem csúszik le. aki meg rossz mértet vagy minőséget kölcsönöz, vagy rosszul veszi fel és húzogatnia kell az magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!