Most akkor essek kétségbe? Ó jaj, kicsi a mellem! *reply*
Köszönjük.
De tudod, nem mindenki ilyen szerencsés. Példának okáért én is kis mellű vagy (75B), kicsi, kissé formátlan, de legalább nem lóg. Viszont a csípőm és a hátsóm aránytalanul széles a mellemhez képest, így idétlen alakom van, az arcom se szép. ÉS, ha már itt tartunk, szerelem terén se sikerül semmi, így nincs ki így szeressen.
Szóval ahelyett, hogy úgymond támadsz minket, játszod az értetlent, inkább örülj annak, amit a sorstól kaptál!
Tudod hány embertől hallottam az utóbbi időben, hogy milyen csinos vagyok, jó az alakom, jól nézek ki stb.? Magam sem tudom! Pedig lelkileg kicsit mélyponton vagyok, szóval még csak a kisugárzásom sem az igazi. És senki nem azt mondja, hogy látom, a melledről is fogytál nem csak máshonnan, sőt!
Nekem sincs nagy mellem, de nem is érdekel. Feszes, formás, és mozgás közben sem zavar, akkor meg? :D
Amúgy nekem is 75/B-s, de tökéletesen egyet értek veled.
én ugyanilyen lapos vagyok de még nem estem kétségbe azt hiszem:) pedig szerintem a minimálisnál minimálisabb, 70AA-s melltartót szinte kapni se lehet de nem írtam még ki siránkozós kérdést sem és senki nem mondta még, hogy hiányzana rólam a nagy mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!