Most akkor essek kétségbe? Ó jaj, kicsi a mellem! *reply*
Figyelt kérdés
Annyi ilyen kérdéskiírást látni, hogy az elképesztő! Nem értem, hogy miért kell állandóan "cikinek tartani", "kétségbeesni" hogyha valakinek D-nél kisebb a kosármérete :D Nekem is pici a cicim, 75B, de formás és legalább nem lóg :D barátom oda van értem, és szerintem nem a mellmérete határozza meg a nőt. Jól öltözködöm, hordok push-up melltartót (sokak számára ez is vérciki, biztos fiatalabbak 18 évnél :D), bókokat kapok a nőies alakomra meg az arcomra szal minden oké :D Nem értem a mai társadalmat, vagyis legalábbis a mellméretes elvárásait :D2013. máj. 22. 20:16
11/17 anonim válasza:
ja és 18 felett vagyok. (előző)
12/17 anonim válasza:
Mert ez a divat, ezt látják a lányok/nők az újságokban, a tv-ben , minden azt sugározza, hogy csak akkor lehetsz jó nő,bombázó, ha neked is nagy melled van. Nekem is kicsi a mellem, 75A, de engem nem zavar,sőőőőt, néha örülök is neki, hogy nem hátráltat a sportolásban mondjuk, mint a D kosaras barátnőimet. És nem vagyok nagyképű, de mellesleg körbe rajonganak a férfiak 30 évesen és sok 16 18 évest lepipálok, a nők nem nagyon hiszik el, hogy a szépség belülről árad és a kisugárzás sokkal fontosabb, mint a D-s kosár! Először a fejükben kellene rendet rakniuk és ha nem megy max akkor kellene a szikéhez folyamodni. Totálisan egyet értek veled kérdező! :)
13/17 anonim válasza:
Őszintén szólva, nekem tökmindegy, mekkora a melled, mivel rendkívül ellenszenves vagy.
14/17 anonim válasza:
most idejöttél dicsekedni? ez amit leírtál az ideálom...de te ezzel a stílussal biztos nem vagy az
15/17 anonim válasza:
1: a B az átlagos mell és nem kicsi
2: örülj neki, hogy téged nem zavar, attól még mást zavarhat
3: mi itt a kérdés? jöttél dicsekedni?
17/17 anonim válasza:
14 evesen gaz a 70AA ?! :( engem kicsit zavar, parszor sirtam is miatta, keson ero vagyok szoval meg bizok abban, hogy nekemis lesz 75B!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!