Elveszett a nagyon kicsi termetű kutyám és nagyon hiányzik már kitettem plakátokat de 3 napja nincs semmi de van egy másik kutyám és lehet megtalálná a az elszökött kutyámat. Mit tegyek? Már nagyon kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 17:51
1/4 anonim válasza:
Nekem is eltűnt a tricolor csivavám, vagyis csak gondoltam, mivel kiderült h. ellopták. A faluban az ilyen kistermetű kutyákat ellopják és a közeli városokban adják el őket nem kis összegért. Ez kb 4 hónpja volt, azóta semmi híre :S
Ez jó figyelmeztetés a többi kutyásnak h. vigyázzanak jobban.
2/4 anonim válasza:
Plakátoláson kivül mással is próbálkoztál? Hirdess interneten, hívj fel menhelyeket. Jó lenne tudni a pontos körülményeket.
3/4 anonim válasza:
helyi gyepmesterrel vedd fel a kapcsolatot. Nézd meg személyesen az összes közelben lévő gyapmesteri telepet és menhelyet hátha ott van, tedd ki a netboard fórum elveszett kutyák topicjába és az iwiw-re. A menhelyeken is ki lehet plakátolni illetve állatorvosoknál és állateledel boltokban. És érdemes nagyobb környezetben is körülnézni. 1 nap alatt is borzasztó nagy utat tudnak megtenni!
4/4 anonim válasza:
8 hónapja találtam egy kiskutyát. Hírdettem mindenütt, de senki nem jelentkezett, pedig gyönyörű, fiatal bolonéz kutyusról van szó. Most már úgy szeretjük, vissza sem adnám! Nem értem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!