15 éves vagyok és szeretnék vállalni kutyasétáltatást pénzért. Ha kirakok az utcákra ilyen kis plakátokat, hogy pénzért kutyasétáltatást vállalok, de még nem vagyok 18, akkor nem büntethetnek meg, hogy 18 alatti vagyok de munkát vállalok?
Ötletnek jó, lehet, hogy én is élnék vele, ha úgy adódna. De szerintem sokan a pénzt a kutya igényei elé helyezik, aki meg nem, az maga sétáltatja.
De lehet, hogy bejön. A jogi szabályozásáról viszont semmit nem tudok, valami hivatalos helyen tudakold meg. Sok sikert!
Nem közvetlenül a kérdésedre válaszolok, de azért leírom a saját véleményem. Én speciel nem bíznám rá egy 15 éves idegenre a kutyám.
Nem ismeri a kutyámat, a kutyám sem őt. Nem tudja, hogy mikor, mire hogyan reagál.
És azért egy fajtatiszta, drága kutyát -már bocsánat, ne vedd személyes sértésnek- szerintem kevesen mernek rábízni valakire.
De ez csak az én véleményem, biztosan akad olyan is, aki élne a lehetőséggel. Bár szerintem aki nem szán időt a kutyájára, az pénzt se nagyon fog:(
Szelló lány: én 12 évesen sétáltattam kutyákat. Soha nem volt probléma. Első pár sétán velem jött a gazdi, és akkor látta/uk, h mennyire tudok bánni a kutyával.
(ma már kutyakiképzéssel foglalkozok)
Kérdező: Szerintem nyugodtan próbáld meg! Veszíteni nem veszíthetsz semmit (ha kellő felelősségtudatod van és értesz a kutyákhoz) :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!