Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli srácok, akiknek nem megy a csajozás! Ti hogy viselitek el a mindenfelé mászkáló rengeteg gyönyörű nő látványát?
Én mostanában nem csajozom...
De amikor teszem,akkor nem különösebben érzem magam esélytelennek a nőknél.
Meg aztán veszteni valóm akkor nincs,csak nyerhetek.
Ezért nem is értem,sokan miért ilyen gyávák...
Fú, én is pont így érzek, ha gondolod írj és dumáljunk.
Egyébként az a baj, hogy a szép lányok megtehetik, hogy a tökéletes pasikra várjanak, így nyílván egy olyan csúnya gyereket, mint én, úgyis elutasítanak, de nekem meg nem jönnek be a dagadt csajok, sajnálom, de vékony fiúként szeretném hinni, hogy nekem is lehet vékony barátnőm.
Támogatom az előttem szóló válaszát. Lehet akármilyen macsó a srác, hogyha úgy jön oda, olyan szöveggel, stílussal, ami nekem tetszik, mert bizony a beszéde sok mindent elmond egy emberről. Ha pedig nem annyira helyes, de olyan kis értelmes, szimpatikus, máris jobban bejön mint az előző.
Persze ehhez az kell, hogy normális lányokhoz menjetek oda, ne egós p*csákhoz. (Amihez valljuk be a fiúknak mostanában nem túl sok érzéke van xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!