Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli srácok, akiknek nem megy a csajozás! Ti hogy viselitek el a mindenfelé mászkáló rengeteg gyönyörű nő látványát?
nekem nem akar összejönni pedig már másfél éve szoktam randizgatni, barátnőm már volt de semmi említésre méltó.
Egészségügyi karon vagyok, tegnap is ülök a folyosón, átnézem az anyagot a zh-ra és kb 100 jó seggű csaj mászkál körülöttem, nem tok koncentrálni sem xD Felidegesít, kezdek bekattanni :DDD
F19
Nemrég olvastam egy tanulmányt, miszerint az ember önbecsülése (és ebből kifolyólag általános boldogságérzete) nagyon nagy részt társadalmi elfogadottságának mértékével, szociális kapcsolatainak mennyiségével és milyenségével függ össze.
A tanulmány kiemelte, hogy a depressziós emberek számának nagymértékű növekedése a múlt században részben arra is visszavezethető, hogy elkezdték sulykolni az individualizmust, a "ne törődj vele, mások mit gondolnak" felfogást, ami ugyan szépen hangzik, csak az ember pszichés programjával nem kompatibilis.
Igen, mert az őskorban az elfogadottságod nem a kinézetedtől függött. Mivel egy kis közösségnek voltál a része, ahol mindenkit ismertél, nem ránézésre ítéltek meg, hanem abból, hogy jó vadász vagy, vagy neked van a legjobb hallásod, te csinálod a legszebb barlangrajzot, stb.
De a modern világban óriásközösségekben élünk, ahol, mivel nap mint nap emberek százait látjuk, és nincs időnk mindenkit megismerni, a vizuális élmény alapján alakul ki az elsődleges véleményünk.
Zseniálisan jó téma, zseniális válaszokkal. Először a kérdezőnek válaszolnék. Ahogy mondod, a leges legnagyobb baj az, azzal van, amit maga a tanulmány is leírt, egy másik szóval fogalmaznék, a világban eluralkodott az önzőség. Mindenki a maga javát keresi. Ez érthető is, csak egészséges keretek között, nem szabad elszállni vele, ezért fontos hogy mindenki tisztába legyen az értékeivel.
A másik nagy probléma pedig, hogy a lányok többsége manapság olyan ideálokat állít fel, amik nem irreálisak ugyan, különben nem lennének pasijaik, csak egy szűkebb réteg fér bele ebbe a rétegbe. De kedves kérdező, figyeld meg azt is, hogy az ilyen kapcsolatok általában meddig tartanak? Most az átlagos kapcsolatokról beszélek, úgy nagy általánosságban 16-27 éves kor között. Ha az egy évet eléri, de nem merek ilyen nagy számot mondani, ha a 3 hónapot eléri, az már nagy dolog! Való igaz hogy nagyon sokminden nem kompatibilis az emberi agy szoftverével, az érzelmi világgal, és sajnos azt kezdem el látni, hogy kezd ez az egész rendszer széthullani. Ennek van egy nagyon rossz levezetése, de ezt most nem írom le de hosszú, aki szeretne utána nézhet. Ez már nem egy tanulmány, sokkal inkább neves pszihológusok munkája, és kutatása. Bátorítás képen, elmesélek nektek egy érdekes dolgot. Nincs ronda ember, csak kevés érzelmi kötelék. Az ember 100% ban emocionális lény. Tehát mi alapján fog dönteni? Az érzései alapján. A divatvilág, és a média határozza meg hogy milyen legyen az ideál, és ezt nagyon ügyesen csinálja. De az ember úgy lett teremtve, vagy teljesen mind1 hogy mondom, hogy egyedi, minden ember különböző, és mindenki más és más. Ezért sajnos azt kell mondanom hogy akik ezt a rendszert bekajálják, azok mentálisan gyengébbek, és sajnos butábbak, mert az egyedi értékeket nem látják meg, hanem a külső testi tulajdonságokat keresik. A mai világban ki látott már csak testi kapcsolatot? Mert én még nem. Akik csak szexelni jönnek össze, azok is beszélgetnek, és azoknak is vannak érzelmeik, van egy érzelmi világuk. Tehát, valamilyen szerepet töltenek be a másik életében, ha ezt önző szemszögből nézzük, akkor a másik, az ő saját magának, egy kihelyezett része. Tehát valamilyen szinten kapcsolat. Előbb utóbb kialakul a kötődés, ami a kapcsolatok egyik alapja. Nagy tévedés kedves elkeseredett versenytárs, hogy a ronda pasinak nem lehet barátnője, csak a rossz csoportot választod ki, akik a külső ideálokra hajtanak. Neked az jó lenne? Mert pl nekem nem. Nálam nem a külső számít, és én mindig az alapján keresek barátnőt, hogy mennyire tud szeretni, és engem szeretni olyan tulajdonságokkal amilyenek nekem vannak, és nem olyanokkal, amilyeneket rám akar tukmálni akár a média, akár a társadalom.
A nagyon érdekes dolog pedig, amit el szeretnék mesélni a következő:
Az első fontos dolog a nagy számok törvénye:
hogy előbb utóbb összefutsz olyannal, ha keresel megállás nélkül, aki hasonló mint te, vagy akinek hasonló értékek kellenek mint amilyen te vagy. Már csak arra alapozva, hogy ha egyszer egy embertípus előfordul vaalhol, nagy valószínűséggel előfordul máshol is.
A másik nagyon fontos dolog h ne törjön le a kudarc.
Képzeld el hogy van egy 50 db os francia kártyád.
Hány ász van benne?
4
Kihúzod az első lapot, király. kihúzod a másodikat, dáma, kihúzod a harmadikat, fekete, kihúzod a negyediket piros.
De neked az ász kell, mert az az a lány, aki a barátnőd lehetne.
A kérdés a következő:
Mire elfogy az 50 db darab legalább 1 ásznak jönnie kell, a kérdés tehát hogy megéri végig keresni?
A másik nagyon fontos dolog hogy eközben ember ismeretet, és tapasztalatot is szerzel, de a legegyszerűbb ha úgy csinálod hogy minél több csaj ismerősöddel tartod a kapcsolatot.
Előszőr face, aztán telefon, aztán lemész hozzájuk a térre, kocsmába, buliba, moziba, múzeumban, stb, a lényeg hogy minél több lány között legyél, ne nyomulj, add magad, és beszélgess minél többet.
Ha így csinálod, kedves kérdező, és kedves mindenki, garantált hogy 1 éven belül összefutsz azzal a lánnyal, akivel lesz is valami komolyabb....
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!