Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha össze vagyok zavarodva a csajozás terén?
Egyik részem azt mondja, hogy próbálkozni kéne, mert csak öregszem és egyedül maradok, emiatt hétvégente csajokat szólítgatok le, de mindig elutasítanak, mert csúnya vagyok, viszont másik részem meg tudja, hogy semmi értelme lányokkal ismerkedni, hiszen a külsőm miatt nincs egy sem, aki elbírna viselni, mindegyik lány tökély hapsit akar.
Néha már úgy gyűlölöm a csajokat, hogy lenézem őket, alsóbbrendű, gonosz, szívtelen lényeknek tűnnek a szemeimben, máskor meg hirtelen úgy érzem, hogy van egy rendes lány is valahol, csak meg kéne találnom. Tiszta őrület ez, magam sem tudom már mit tegyek. Sokáig egyáltalán nem is foglalkoztam a csajozással és akkor sem jöttek a lányok, most meg már két éve aktívan szólítgatok le lányokat és még így sem történik semmi, valahogy olyan értelmetlen ez, mintha rühellnének a csajok és már én is csak sok negatív dolgok érzek, ha lányokról van szó, mintha már csak a rosszat látnám a női nemben.
Hát gondolom, ha helyes srác lennék, már rég lett volna egy tucat barátnőm is és nem lenne ez a sok negatív tapasztalatom sem meg.
Sok fiú/lány van a helyedben.
Lehet, hogy túl nyomulós vagy ezért koppintanak le.
Volt már valamilyen kapcsolatod lánnyal úgy értem, hogy csók vagy sex?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!