Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg vonzóbb számotokra egy pasi, ha piros ing vagy bármilyen más pisros cucc van rajta?
Állítólag francia kutatók folytattak tanulmányt ezzel kapcsolatban.
Egy nő és egy férfi társkereső oldalon minden héten más színű inges/ruhás képet tett ki, vagy randira mást vett fel. Az eredmény mind férfi mind nő esetében ugyanaz volt: a piros héten 21%-al több pozitív visszajelzést kaptak.
Van benne valami, vagy csak parasztvakítás?
(Tudom, hogy április elseje van, de az ezzel kapcsolatos cikk nem most íródott...)
azok a francia kutatók nagyon unatkozhattak...
én ha megnézek egy pasit, az arcát nézem, arra a fene se emlékszik, hogy milyen ruha volt rajta...
Én azt hallottam a TVben, hogy egy piros ruhás nőt nagyobb arányban szólítják le a férfiak, mint bármilyen más ruhában lévő nőt. De szerintem ez hülyeség, max azért, mert a piros feltűnő, merész szín.
Egyébként nekem nem jön be piros cucc egy pasin. Max sötétebb árnyalatban ing, vagy egy egyszerű póló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!