Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy lányhoz (14 éves), akit már régebb óta ismerek, de még nem nagyon beszélgettünk eddig?
Figyelt kérdés
Hetente szoktam találkozni vele,mert járok én is és ő is egy ilyen ifi órára,de ott mindig a barátnőivel van és inkább csak kettesben szeretnék vele beszélgetni,de én nem is nagyon tudom,hogy miről tudnék vele beszélni..2013. ápr. 2. 12:22
1/2 anonim válasza:
Hívd félre és mondd el neki, hogy ha gondolja, elmehetnétek sétálni, mert meg szeretnéd ismerni.
2/2 anonim válasza:
Írj neki Facebook-on. Nézd meg miket lájkol és beszélgess vele azokról :D vagy esetleg hívd el sétálni :D "ifi" óra után kísérd haza :D mondj neki szépeket :D dicsérd meg a haját/ruháját/szemét vagy mit tudom én mit :D névnapjára/szülinapjára vegyél neki virágot vagy csokit... mondjuk az ma már nem menő de lehet hogy értékelni fogja :D próbáld megnevettetni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!