Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, hogy közeledjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy közeledjek egy olyan lányhoz aki?

Figyelt kérdés

Lelkileg romon van, de ezt csak 1-2 ember tudja (akiktől én is tudom), viszont kifelé erősnek mutatja magát de valamilyen szinten távolságtartónak?

Engem mintha kezdene picit közelebb engedni, ezért gondoltam, hogy teszek egy próbát!

2013. márc. 25. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha egy ilyen lány enged, akkor közeledj. Én is ilyesmi vagyok. Elég romokba van a múltam és zárkózott vagyok, de erősnek mutatom magam. Ha a lány esetleg veszi a poénokat (én pl. igen és szerintem ezt a srác is érzékeli), akkor próbáld ki humorosan.

Amúgy tetszel neki? Mit tudsz róla, hogy mit gondolol rólad?

2013. márc. 25. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:
semmit nem tudok róla, hogy tetszenék neki... egyszerűen csak amikor beszéltünk legutóbb élőben úgy éreztem, hogy nem vagyok közömbös neki! Csak élőben beszélgettünk eddig, interneten sose.. eddig velem is olyan volt, hogy egy lépés távolság de legutóbb nem!
2013. márc. 25. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy én is ilyen vagyok. Van egy csomó problémám, amit kifelé szinte egyáltalán nem mutatok. Ezáltal eléggé zárkózott vagyok, nagyon kevés embert engedek közel magamhoz. Akit viszont igen, abban maximálisan megbízok, a legbensőbb titkaimat, félelmeimet, problémáimat is megosztom vele. Ez vonatkozik lányra és fiúra is. Egyébként mellékesen megjegyzem, hogy eddig egyetlen egy srác volt, akivel már a találkozásunk első pillanatában kialakult egy megmagyarázhatatlan bizalom, és kapcsolat lett a vége. Szóval szerintem eddig mindenképp jól haladsz, folytasd továbbra is így, beszélgess vele, inkább hagyd, hogy ő meséljen magáról. Az már egy jó jel, ha érezted, hogy nem vagy közömbös a számára. Lehetséges, hogy nem meri annyira kimutatni az érzéseit. Hagyj neki időt, hogy kibontakozhasson. Légy vele nagyon türelmes és tapintatos, éreztesd vele, hogy benned megbízhat, és meglátod, hogy a bizalmába fogsz férkőzni. Onnantól pedig kölcsönös szimpátia esetén bármi megtörténhet. :) Amúgy hány évesek vagytok?
2013. márc. 27. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lányokat is meg lehet nyitni, csak több türelem kell hozzájuk. Általában érzékenyebbek is, és egy bizonyos környezetre, emberekre, barátra, barátnőre nyitnak.

Az előttem lévők jól írták.

Az elfogadás pedig csodákra képes...csak türelem és kedvesség.

2013. márc. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!