Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek felé? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek felé? Többi lent

Figyelt kérdés

Az van hogy visszahúzodó srác vagyok és tudjátok nemvagyok nagyon beszédes,visszahúzódó stb.. de ezen szeretnék túllépni!! :)

és egy lánnyal jó barátok vagyunk elbeszélgetünk néha úgy mond veszekedünk kisebb hülyeségeken amin igazából nevetni kellett volna.. de amikor olyan volt hogy valamit kiadja kibezsélje magából ami problémája nekem mondott (nem kizárt hogy másnak is). amikor valami bántotta hívtam hogy jöjjön el velem akkor 1et lógni valamerre akkor nem akart de máskor hívtam akkor eljött meg el is beszlgettünk. és én szeretnék tőle többet csak nem tudom mit szólna hozzá mert lehet vissza utasítana ezért nem is nagyon merem megkockáztatni plusz van még hogy 1 gyerekkel ki postolnak minden félét meg ott is aludt nála.. ha még késöbb jutna eszembe valami akkor lerom még. ja lehet kicsit értelmetlenül írtam le előre is bocsi!!Valami tanáccsal ellátnátok? :s

2013. ápr. 1. 19:10
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi hogy jobban megéri a barátság vagy próbálkozzak (de hogy ebbe is kérem segítségeteket:))

és még hogy ebból a vissza húzódásból hogy lehetne kiszabadulni..?

2013. ápr. 1. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg! Bátraké a szerencse.
2013. ápr. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!