Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé, ha ilyen önbizalom-hiányos vagyok? 17/F. Bővebben lent.
Tehát van egy lány a suliból aki bejelölt, és amint vissza jelöltem belájkolta a képeimet. Barátnője elmondása szerint nagyon tetszem a lánynak.
ez nyílván annak köszönhető hogy az elmúlt másfél évben külsőleg elég rendesen össze kaptam magam, sikeresen lefogytam, elkezdtem eddzeni járni, egyedien öltözködni és frizurát viselni. Ez bejött a lányoknál, ez hamar le is esett. Csak ami nagy gond, hogy nem nőtt meg tőle az önbizalmam. Nem tudok közeledni a lányok felé, MAX úgy mint egy kis barát, de kell a f*sznak a friendzoneság. Ami még nagy gond, hogy nem tudom hogy mikor hogy kell érintkezni, mikortól van ölelés, puszi, kézfogás, stb..., ezért inkább nem szoktam csinálni semmit, ami elég gáz. Nincs nagy dumám, nem vagyok az a humorherold, tehát ezzel se tudnék sokra jutni.
Ami még sokat nehezít a dolgomon, hogy ebbe a lányba első látásra belehabarodtam. olyan érzés mintha túl szép lenne hozzám. Bele se gondoltam abba hogy valaha lehet egy ilyen lánynál esélyem. Így még kisebb az önbizalmam.
Még nem késő tanácsaitoknak, még nem beszéltem vele, de a folyosón a szemébe se mertem nézni 2 mpnél tovább:S
Segítség, hogy közeledjek felé nem túl nyomulósan? hogy leplezzem az önbizalomhiányomat?
Egy ilyen alkalmat elrontani nagyon fájó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!