Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az baj ha valakinek TÚL SOK az önbizalma?
Figyelt kérdés
Gondolom már láttatok ilyet amikor nagyon lazán még önmagát meghazudtoló higgadtsággal, szinte bármilyen félelem vagy izgalom nélkül próbálkozik az ember. Nekem ez olyan mesterkélt dolognak tűnik, nem természetes és gyanús. Kiváncsi lennék a lányok véleményére, mennyi az ideális és a már túl sok önbizalom?2013. febr. 20. 20:29
1/12 anonim válasza:
Ne legyen egoista, de legyen tisztában az "adottságaival".
2/12 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, hogy mit értesz ez alatt? Mégis hol van a határ az egoista elott?
2013. febr. 20. 20:33
3/12 anonim válasza:
Az ilyen emberek döglenek bele legelőször a magányba, vagy ha nem figyelnek rájuk. Láttam már párszor.
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Most azért ne keverjük össze a túlzott önbizalmat az egoizmussal.
2013. febr. 20. 20:48
6/12 anonim válasza:
Kb. ég és föld a különbség az ego és az önbizalom között. Az önbizalomnak szerintem nincsenek fokozatai, valaki vagy magabiztos, vagy nem.
7/12 A kérdező kommentje:
# 6
Én is ezt mondom, csak látod van akinek az jött le belőle. A lényeg, hogy több álláspont született.
2013. febr. 20. 21:49
8/12 anonim válasza:
Nem baj, ha van önbizalma valakinek, valakinek nagyon jól áll, és sokkal vonzóbb, mintha egyáltalán nem lenne, az nem férfias. Ha valakinek van önbizalma és tudja mit akar, azt csinálhatja ízlésesen is, nem kell ahhoz egoistának lennie. :)
9/12 anonim válasza:
az önbizalomnak lennie kell :) , és nagyon jó ha van, azonban sokan keverik az önbizalmat és a magabiztosságot az önimádattal, ami nem jó!
10/12 Pretty_Fighter válasza:
Nem,ez sosem baj:) Adhatna:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!