Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az baj ha valakinek TÚL SOK az önbizalma?
Figyelt kérdés
Gondolom már láttatok ilyet amikor nagyon lazán még önmagát meghazudtoló higgadtsággal, szinte bármilyen félelem vagy izgalom nélkül próbálkozik az ember. Nekem ez olyan mesterkélt dolognak tűnik, nem természetes és gyanús. Kiváncsi lennék a lányok véleményére, mennyi az ideális és a már túl sok önbizalom?2013. febr. 20. 20:29
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én magam is erre a következtetésre jutottam, ha túl sok az önbizalom nem probléma, viszont ha túl kevés az annál nagyobb. Pedig ez kicsit abnormálisnak tűnik, csodálom, hogy a csajok nem gyanakodnak ilyenkor semmire... na de mind1, a lényeg kiderult!:D
2013. febr. 23. 21:30
12/12 anonim válasza:
Inkabb legyen tul sok onbizalmad, mint nulla onbizalmad ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!