Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is lehetne valakinek sok önbizalma, ha összeesküdnek ellene?
pl.
- elárulja a barátnője
- meghurcolják
- kirúgják a suliból
- betegség
- cserbenhagyják a barátai
- az ajándékait kiröhögik/kukába dobják
- nagyszülei meghalnak
- elveszti a tehetségét (ezeknek köszönhetően)
- elveszti vagyona nagy részét
- anyja idegileg összeomlik
hogy legyen ezek után az embernek önbizalma?
hogy tegyen így jó benyomást nőkre?
Az életet úgy kell felépíteni, hogy lehetetlen legyen lerombolni, viszont ha letudják rombolni, nem lehetetlen újraépíteni ;)
Ha így járták mint amit a példába írtál, akkor én maximum együtt tudok érezni veled, mert erre nem lehet mit tanácsolni.
Ezek után még azon jár az eszed, hogy hogyan tegyél jó benyomást a nőkre?:DD
Egyébként jelentettelek a moderátoroknak, hátha megkérdezted már ezt többször. Ha nem bocsi....
Szerintem kezdj új életet, próbálj meg rendbe tenni mindent szépen, lassan és ne sajnáltasd magad.
Vegyél fel skypen... érdekelne pár dolog
azonosítom: roninsaiid1
Van egy olyan érzésem hogy sok mindenben te vagy a hunyo.Az embert pl. ok nélkül nem rugják ki az iskolábol.Ha meg iskolás vagy még akkor milyen vagyonrol beszélsz?Az meg hogy meghaltak a nagyszüleid, nem tudom hogy jön az önbizalom kérdéshez.
Jo dolog sajnáltatni magad, nem?
Előzőekhez: ti most a felsorolás második pontját csináljátok...
Kérdező:
Egyszerűen. Barátaidhoz fordulsz - a segítségüket kéred. Ha igazi barátaid, akkor segítenek. És nem szégyen segítséget kérni - egy férfi maga oldja emg a dolgait, ha tudja, de segítséget kér, ha nem emgy neki.
Más tipp: egyenlőre szerintem hagyd a nőket. Hozd rendbe magad önbizalmilag és lelkileg - ha eközben elsz barátnőd, az cska ahba tortán. De akkor kezdj el a láynok felé közeledni, ha visszatért az önbizalmad, és a lelki egyensúlyod.
18/F
Chau
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!