Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Mire figyeltek fel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mire figyeltek fel egy lányon először? Mi az, ami felkelti a figyelmeteket? Megérzitek, ha valakinek nincs önbizalma, vagy a pesszimizmust?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 18:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy kicsit felegma, és ha beoltom nem sértődik meg egyből akkor nincs gond ;P
2010. aug. 23. 18:40
 2/16 anonim ***** válasza:

az önbizalomhiány mindenkin látszik, a pesszimizmus pedig az első 5 perc beszélgetés alatt kiderül...

Elsőre a külsőn általában az arcát nézem meg, de ha feltűnően öltözködik (mély dekoltázs, mini szoknya), akkor persze azt nézi meg az ember.

25/f

2010. aug. 23. 18:42
 3/16 anonim ***** válasza:
persze, meg lehet érezni :) Amúgy én külsőleg először az arcát, arcberendezését figyelem, belsőleg pedig a képességeit, azt, hogy milyen a problémamegoldó-képessége stb...
2010. aug. 23. 18:43
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. aug. 23. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

A kisugárzása vagy nem tudod de nekem pl nem tetszenek a cserfes mindenkivel csacsogós lányok ezzel szemben ha egy lány rideg, távolságtartó( mindenkivel) akkor arra gerjedek.

Nincs annál szebb amikor minden fiút kikosarazz és akkor velem ágyba bújik és nekem egy kis doromboló cicussá válik csak és kizárólag nekem. Szóval szerettem a jégkirálynőket.

A vidám csajok mindenkivel vidámak és több a vetélytárs az meg nekem nem kell, a jégkirálynőknél derül ki igazán ki a férfi a vidéken.

2010. aug. 23. 18:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Igen, érezzük a kisugárzást, ha van önbizalmad és ki mersz állni magadért. Ha bizonytalan vagy, de vonzó (szóval "szép" vagy, arányos a tested, van stílusod stb.), akkor szintén felkelted az érdeklődésünket, csak esetleg nem azonnal. Gáz akkor van, ha egyik sincs meg.

Nekem egyébként az illat és a bőr nagyon fontos. Ha szép a csaj bőre és a szája, jó az illata és van érzéke a divathoz akk. az már nagyon jónak számít =) 19/F

2010. aug. 23. 18:46
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

"A vidám csajok mindenkivel vidámak és több a vetélytárs az meg nekem nem kell"

Nekem igen! Ha nincs vetélytárs, hol az izgalom? =) 19/F

2010. aug. 23. 18:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát igen...mondjuk ismerek olyan lányt, aki nem az a túlzott szépség.Szép. És mindenki odavan érte....Középiskolában, még az egyik tanár is ajándékokat adott neki..(persze férfi tanár).
2010. aug. 23. 18:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én először az arcát vizsgálom, ha pedig a szép archoz feltűnő ruha is társul akkor megnézem máshol is. Ha pedig megszólítom és kedves, aranyos, tisztelettudó, vidám, szeretetteljes, értelmes, nem sík hülye, akkor már stimmel számomra minden.

2010. aug. 23. 19:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Persze, ahogy az előttem szóló is írta fontos a szép bőr, jó illat.
2010. aug. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!