Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mivel kelti fel egy lány a figyelmeteket? , hol ismerkedjek meg olyan fiúval, akivel később lehet valami? 15L többi lent!
Hátelőszöris sziasztok!
a legutóbbi barátommal egy éve szakítottam, azóta megpróbáltuk újra, de sajna nem volt "bizsergés". nem mondanak csúnya lánynak, magas vagyok, barna hajú, bőrű, és sárgászöldszemű, imádom a zenét, stb.. de mégse tudok magamnak párt találni.. 176 centi magas vagyok, tehát ez is picit nehezítheti a dolgot, mert abból az elképzelésemből, hogy a srác legyen nálam magasabb, nem adok alább..(: de az az igazság, hogy nincs is kiért "sóvárogni", mert nem ismerek olyan srácot, akivel el tudnám képzelni, hogy együtt vagyunk..:/ hol lehet ismerkedni pl Keszthely környékén? és ha megvan a srác, akkor hogy keltsem fel az érdkelődését?!
jajj segítsetek!! 15L
Első XDDD
Totál Error xDD
Baráti kör, esetleg szórakozó hely, ez most úgy is nagyon felkapott.... meg amúgy is csomó fiú magasabb mint 176 cm...
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!