Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Képzeljétek el, hogy egy koncerten vagytok. Hogyan hívja fel a lány a figyelmeteket?
az utóbbi egy héten minden nap koncerten voltam. :)
Annyit tudok tanácsolni, hogy barátkozz! Ha barátnővel vagy, fogjátok közre a srácot, ha benne van és ugráljatok együtt. Esetleg amikor csápolsz, érintsd meg a kezét, ha elég "feltűnően" csinálod, akkor veszi a lapot. Vagy ess el, és több, mint valószínű, hogy elkap. Akkor köszönd meg és mosolyogj rá. De ha esetleg rádnéz, egy szimpla mosoly is elég :)
Tegnap volt egy srác, aki mögöttem állt (én az első sorban), aztán mögé kerültem valamivel, és többször vettem észre, hogy visszanéz és keres a tekintetével. Aztán egyszer rám mosolygott, én visszamosolyogtam. Tök aranyos srác volt :) Csak sajnos utána sietnem kellett, pedig tuti utánam jött volna :)
Bocs az offért :)
16/L
Nálam ez mindig bejött: odaállt elém a csaj nagy mosolyogva, majd annyit mondott: Szia!
Elég nagy lúzernek kell lenni, hogy innen ne legyen folytatás, ha tetszel a srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!