Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen megismertem egy szemüveges lányt és az első pár napban nem is gondoltam mennyire szép is valójában. Nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, mert egy teljesen átlagos lánynak tűnt, de aztán megnéztem Facebookon a szemüveg nélküli képeit és azt kell mondjam, hogy azonnal beleszerettem. Vajon hogy mutassam ki felé, hogy többet szeretnék sima barátságnál?2013. márc. 7. 16:45
1/2 anonim válasza:
Kérdezgesd... honnan jött...hová tart... hol dolgozott azelőtt stb. utána meg hogy miket szokott csinálni a szabadidejében :) aztán hívd el valamerre. :)
2/2 anonim válasza:
Nálam ha a szemüveg jól áll neki, akkor akár gokozódhat is a szépsége. Magyarul bejönnek a szemüveges lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!