Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha elmegyek az esküvőre, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek az esküvőre, és megmondom neki, hogy szeretem, akkor bátor leszek, amiért felvállalom őszintén magam és az érzéseimet, vagy egy megvetendő idióta leszek, aki megpróbálja elrontani a nagy napjukat?

Figyelt kérdés
Szeretem...
2021. jún. 7. 16:03
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
"Te vagy az amelyik turkalt a pasija szemeteben óvszert kutatva, meg kemkedett hogy mikor szexel az új csajjal?" Nem. Ez elég betegesen hangzik, ennyire azért nem vagyok zakkant. Külföldön élnek, nem tudnék a szemetükben túrni amúgy se, plusz nem mondom meg, hogy nő vagyok-e vagy férfi.
2021. jún. 7. 21:22
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
31# " ennyire nem vagyok zakkant" valóban? De a tobb 100km- re levo eskuvore elmennel kavarni.az se semmi
2021. jún. 7. 21:46
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Rég túl kellett volna lépned, nyilván évek teltek el.

Engem az exem hívogatott számkijelzés nélkül az esküvője előtt, azért nősült, mert felcsinálta a csajt (amíg együtt voltunk). Az egy fokkal ennél is szánalmasabb volt, mert ő a saját hülyesége miatt, kényszerhelyzetből házasodott.

2021. jún. 7. 22:13
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Még a gondolkozásod is undorító, kérdező. Egyértelműen nem kellesz a nőnek, de te mégis feleslegesen tönkretennéd az esküvőjét. Nem érdekled.
2021. jún. 7. 22:17
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, mi vagy, ha megjelennél az esküvőmön mint zaklató, én a rendőrökkel dobatnálak ki.
2021. jún. 8. 18:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz vagy. Nem nègyszer vesztetted el, csak egyszer, amikor kidobott, gyanítom meg volt az oka. Amikor kiment külföldre, nem hagyott el, mert nem voltatok együtt. Ezt te bekèpzeled magadnak. Ha èrdekelnè, hogy szereted e, akkir keresne, de nem teszi. Hagyd békén. Kíváncsi lennék ha a te esküvődet tenné valaki így tönkre mit tennèl. Nem vagy komplett
2021. jún. 9. 13:18
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu a kérdés (bár szerintem az, és csak jól esik húznod idegenek agyát a hülyeségeiddel :D ), akkor megértem, hogy miért lettél kidobva :D veszélyesek az ilyen emberek.

Még ha a te sztorid kitalált is, ki tudja hány ilyen elmebajos szaladgál a valóságban :D

2021. jún. 15. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!