Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek az esküvőre, és megmondom neki, hogy szeretem, akkor bátor leszek, amiért felvállalom őszintén magam és az érzéseimet, vagy egy megvetendő idióta leszek, aki megpróbálja elrontani a nagy napjukat?
Sosem értettem, hogy minek kell ehhez közönség? Mondd meg négyszemközt, ha már mindenképp meg akarod ezt mondani. Nem kell a feltűnési viszketegség. Legalább attól kíméld meg azt, akit elvileg ilyen nagyon szeretsz.
"Először akkor veszítettem el, mikor szakított velem."
Esetleg jó oka volt, hogy szakított...
Te vagy az amelyik turkalt a pasija szemeteben óvszert kutatva, meg kemkedett hogy mikor szexel az új csajjal?
Hagyd békén nem teged valasztott. Csak tonkreteszed az unneplest.
Nem vagyok meghívva, de valakitől, aki még van hívva, megtudtam a pontos helyet és időt. Külföldön van az esküvő, és igen, megtenném, hogy kiutazok, mert ez olyan téma, amit személyesen mond az ember, pláne, hogy akkor mondom, mikor házasságra készül. 7-800 km-re, vagyis autó távolság-ra laknak. A pontos lakcímüket sajnos nem tudom, de a település nevét igen, ahol laknak, és az egy falu, tehát ha körbenézek, megláthatom, hol parkol a kocsijuk, vagy negláthatom kiírva a nevüket a kapucsengőre/postaládára.
De a kommentjeitek miatt kicsit elgondolkodtam, és arra jutottam, nem megyek meghívatlanul az esküvőre. De az esküvő előtt egy korábbi napon meg kellene mondanom neki, hogy szeretem. Ha elküld, elküld, de legalább őszintén megvallottam érzéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!