Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiaknak miért muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiaknak miért muszáj folyamatosan idegeneket zaklatni?

Figyelt kérdés

Ezt a topicot nem azért hoztam létre, hogy válaszoljatok a kérdésre, inkább csak egy rövid "tájékoztatót" szeretnék mellékelni.

Amióta felköltöztöm Budapestre, folyamatosan szánalmasan kullognak utánam mindenféle random férfiak az utcán és ezt nem azért mondom, hogy játsszam az eszemet, hogy milyen jó nő vagyok - pont ellenkezőleg, nem vagyok egy modell típus, csak egy teljesen átlagos lány, ezért el sem tudom képzelni hányan szólítják le azokat akik mondjuk tényleg szépek.

Csak az előző EGY hétben történt esetek:

Vasútmegállóban át kellett szállnom másik vonatra, késésben voltam, sietek, leszállok a vonatról, nézelődök, hogy merről indul a vonat. Megjelenik egy csávó, hogy hello, honnan indul x településre a vonat? Mondom neki, hogy nem tudom, én y településre megyek, együtt odamentünk az egyik kalauzhoz és megkérdeztük honnan indulnak ezek a járatok. Válaszol a kalauz, elindulok a vonatom felé, erre a csávó utánam szól, hogy "bocsi, visszajönnél egy percre? Megadnád a facebookodat? Amúgy van párkapcsolatod?"

Nincs olyan épeszű lány a világon aki egy vasúti átszálláskor, 1 mondat ismeretség után, a vonat után rohanva megadja neked a Facebookját, hogy "ismerkedjetek". Nincs olyan lány a világon aki erre rá van szorulva vagy aki nem néz hülyének és szánalmasnak egy ilyen pasit.

A másik eset, egyik nap szállok le a buszról, ahogy leszállok, abban a másodpercben odajön egy csávó, hogy "szia". Ránéztem, nem köszöntem vissza, mentem tovább, de még ez sem tántorította el, jött utánam és mégegyszer megszólított, "szia, nincs kedved koncertre jönni?" Nem reagáltam, mentem tovább aztán békénhagyott, valószínűleg utánam még 0 lánytól megkérdezte, hogy nincs-e kedvük koncertre menni.

Ez csak annyi ami ezen a héten történt, de rengeteg hasonló esetet tudnék mesélni, ennél sokkal durvábbakat is, ahol már fogdosni is elkezdett az öregember a "szia, tudod mi ez a zene a másik utcából?" után, vagy olyat, amikor konkréten a munkahelyemen (pincérnő) kezdett el velem "ismerkedni" egy csávó és már szólnom kellett a főnöknek, hogy küldje el, mert feltart és nem tudom a sorban álló vendégeket kiszolgálni.

Hetente kb egyszer történik velem valami ilyesmi, úgyhogy ha ebből indulok ki, el se tudom képzelni hány ilyen csávó van aki ezt műveli.

Tudom, hogy a perverzeket ez nem érdekli és nem fogják abbahagyni, de nagyon nagy gondok vannak ha ennyi férfi van aki annyira nem képes normális szociális hálót kialakítani, hogy az utcán szólít le minden random létező random lányt. Ki*aszottul idegesítő, a "szia, van cigid buszjegyre" jellegű felkérésekkel együtt ezt már nagyon sok elviselni ilyen rendszerességel, egyáltalán nem normális amit sokan művelnek.

#utcai "társkeresés"
2021. nov. 10. 14:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/111 anonim ***** válasza:
100%
#110! Miért is? Egyáltalán nem ritka az ilyen eset. Csak azt kéne felfogni, hogy nem mindenki nyitott az ilyen “ismerkedésre”. Szerintem az utca pont nem jó hely, mindenki siet, valami dolga van, általában nem csak úgy lézeng arra az ember, abban a reményben, hogy valaki leszólítsa. Vannak ennél értelmesebb helyek is, ahol sokkal érthetőbb ha leszólítanak, pl könyvtár, könyvesbolt, kávézó, stb, de ezeken a helyeken is fontos leolvasni a másikról, hogy mennyire nyitott, pl ha baráti társasággal van, beszélgetnek, akkor ne. Vagy ha azt mondja, hogy nem, köszi, akkor hagyd békén. Kb ennyit kellene észben tartani, és máris jobb esélyekkel indulsz mintha az utcán szinte “levadászol” járókelőket. Az tényleg creepy, arról nem is beszélve, hogy kifejezetten visszataszító, ha előtte látom, hogy ugyanaz a pasi, aki engem leszólít, közvetlenül előttem 3 másik nőnél próbálkozott. Nagyon gáz az ilyen.
2021. nov. 14. 14:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!