Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiaknak miért muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiaknak miért muszáj folyamatosan idegeneket zaklatni?

Figyelt kérdés

Ezt a topicot nem azért hoztam létre, hogy válaszoljatok a kérdésre, inkább csak egy rövid "tájékoztatót" szeretnék mellékelni.

Amióta felköltöztöm Budapestre, folyamatosan szánalmasan kullognak utánam mindenféle random férfiak az utcán és ezt nem azért mondom, hogy játsszam az eszemet, hogy milyen jó nő vagyok - pont ellenkezőleg, nem vagyok egy modell típus, csak egy teljesen átlagos lány, ezért el sem tudom képzelni hányan szólítják le azokat akik mondjuk tényleg szépek.

Csak az előző EGY hétben történt esetek:

Vasútmegállóban át kellett szállnom másik vonatra, késésben voltam, sietek, leszállok a vonatról, nézelődök, hogy merről indul a vonat. Megjelenik egy csávó, hogy hello, honnan indul x településre a vonat? Mondom neki, hogy nem tudom, én y településre megyek, együtt odamentünk az egyik kalauzhoz és megkérdeztük honnan indulnak ezek a járatok. Válaszol a kalauz, elindulok a vonatom felé, erre a csávó utánam szól, hogy "bocsi, visszajönnél egy percre? Megadnád a facebookodat? Amúgy van párkapcsolatod?"

Nincs olyan épeszű lány a világon aki egy vasúti átszálláskor, 1 mondat ismeretség után, a vonat után rohanva megadja neked a Facebookját, hogy "ismerkedjetek". Nincs olyan lány a világon aki erre rá van szorulva vagy aki nem néz hülyének és szánalmasnak egy ilyen pasit.

A másik eset, egyik nap szállok le a buszról, ahogy leszállok, abban a másodpercben odajön egy csávó, hogy "szia". Ránéztem, nem köszöntem vissza, mentem tovább, de még ez sem tántorította el, jött utánam és mégegyszer megszólított, "szia, nincs kedved koncertre jönni?" Nem reagáltam, mentem tovább aztán békénhagyott, valószínűleg utánam még 0 lánytól megkérdezte, hogy nincs-e kedvük koncertre menni.

Ez csak annyi ami ezen a héten történt, de rengeteg hasonló esetet tudnék mesélni, ennél sokkal durvábbakat is, ahol már fogdosni is elkezdett az öregember a "szia, tudod mi ez a zene a másik utcából?" után, vagy olyat, amikor konkréten a munkahelyemen (pincérnő) kezdett el velem "ismerkedni" egy csávó és már szólnom kellett a főnöknek, hogy küldje el, mert feltart és nem tudom a sorban álló vendégeket kiszolgálni.

Hetente kb egyszer történik velem valami ilyesmi, úgyhogy ha ebből indulok ki, el se tudom képzelni hány ilyen csávó van aki ezt műveli.

Tudom, hogy a perverzeket ez nem érdekli és nem fogják abbahagyni, de nagyon nagy gondok vannak ha ennyi férfi van aki annyira nem képes normális szociális hálót kialakítani, hogy az utcán szólít le minden random létező random lányt. Ki*aszottul idegesítő, a "szia, van cigid buszjegyre" jellegű felkérésekkel együtt ezt már nagyon sok elviselni ilyen rendszerességel, egyáltalán nem normális amit sokan művelnek.

#utcai "társkeresés"
2021. nov. 10. 14:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
0%
Lehet megint kellene tartani egy gyk szünit mert minden nap agyfszt kapok mostanában.
2021. nov. 10. 15:11
 22/111 A kérdező kommentje:

"Hogy a francba alakítson ki szociális készségeket?

Pont az, hogy a spontán csajozás az egyik legjobb módszer."

Semmilyen csajozás nem fog összejönni abból, ha random lányokhoz odamegy valaki azzal, hogy "szia, megadod a facebookodat?" Az ilyenektől automatikuan menekülnek a nők, mert rendszeresen jönnek és egy idő után már csak elsétál melletük az ember köszönés nélkül. Semmi értelme az egésznek, annyit érnek el vele, hogy idegesítik a nőket és frusztráltak lesznek, hogy az 50. csaj is "flegmán" elsétált mellette.

18: Teljesen egyértelmű, hogy miért nem sikerül egy normális kapcsolatot összehoznod, azt hiszed, hogy egy "tök átlagos" nőnek örülnie kellene, hogy egyáltalán valaki meg akarja b*szni. A valóságban viszont a tök átlagos lányokat is állandóan zaklatják a szociális retardált férfiak és ez pontosan ugyanannyira zavarja őket, mint egy "szebb" nőt.

Gondolj bele abba, hogy hány férfit ismersz, akinek van barátnője, hosszútávú kapcsolata, házassága. A legtöbb férfi ebbe a kategóriába tartozik, nem arról szól a világ, hogy a férfi társadalom nagyrésze szingli és prostikhoz jár. Veled van a baj ha nem tudsz kapcsolatokat kialakítani, a legtöbb embernek megy.

2021. nov. 10. 15:14
 23/111 A kérdező kommentje:
*szociálisan retardált
2021. nov. 10. 15:15
 24/111 anonim ***** válasza:
0%

Amíg így gondolkozol maradjál csak otthon bezárkózva. Ha pedig kint jársz az utcán öltözz úgy mint egy szakadt csöves.

1. Nem fog senki "zaklatni"

2. Senkinek rabolod el a drága szabadidejét

Mindenki jól jár. Szívesen!

2021. nov. 10. 15:18
 25/111 anonim ***** válasza:
0%

"valószínűleg utánam még 0 lánytól megkérdezte, hogy nincs-e kedvük koncertre menni."

Miért kell vízionálni meg találgatni? :D húzzál már el :D

Szeretem amikor valaki elhiszi, hogy körülötte forog a világ.

2021. nov. 10. 15:29
 26/111 anonim ***** válasza:
0%

@Kérdező

"Semmilyen csajozás nem fog összejönni abból, ha random lányokhoz odamegy valaki azzal, hogy "szia, megadod a facebookodat?""

>Ha ezzel nyit, akkor feltehetően nem. DE, ha képes a normális kommunikációra, van önbizalma, megjelenése, akkor lehet belőle valami. Plusz ez a szöveg tökéletes ahhoz, hogy a visszautasítást is begyakorolja. Lenyomja pár nőnek, akik visszautasítják, aztán meglátja, hogy nincs abból gond, ha ismeretlen nők visszautasítják. A félelem ezáltal csökkenni fog, ami idővel kevesebb visszautasításhoz fog vezetni.

"Az ilyenektől automatikuan menekülnek a nők, mert rendszeresen jönnek és egy idő után már csak elsétál melletük az ember köszönés nélkül."

>Méglehet, hogy így van, viszont dacára ennek, lehet pozitív hozadéka a dolognak. Lásd az előző szövegmagyarázatot ebben a kommentben.

"Semmi értelme az egésznek, annyit érnek el vele, hogy idegesítik a nőket és frusztráltak lesznek, hogy az 50. csaj is "flegmán" elsétált mellette"

>Senki sem várja el a nőktől, hogy a hitvány alakokkal foglalkozzanak. Viszont ha látja a srácon, hogy normális, akkor lehetnének megérőbbek. Mivel normális, meg fogja érteni, hogy nem, és békén hagy. Azért mert oda, mert fejlődni akar. Neked, aki könnyebben ismerkedsz valószínűleg soha nem kell majd annyi elutasítást átélned, mint neki.

Pont ezért csoda, ha nem lesz belőle egy nőcsábász, aki - immár sikeres emberként - egymás után használja ki a nőket a múltbeli sérelmek miatt.

2021. nov. 10. 15:30
 27/111 A kérdező kommentje:

25: Egyértelmű, hogy nem nő vagy, kár ez mögé bújni. Nem könyvelek el "bárkit" ennek-annak, aki hozzám mer szólni. Te is tudod, hogy ennek a hozzászólásnak semmi értleme nem volt.

"Akkor hallgasd zenét dugd be a füled és kész": De persze, majd úgy fogok járni az utcán, hogy zenét hallgatok csak azért, hogy békén hagyjanak. Nem velem van a baj, egyáltalán nem normális dolog az, hogy valakinek így ki kell zárnia a külvilágot azért, hogy békén hagyják (sok nő ezt csinálja, és így sem hagynak békén, pont megemlítettem a posztomban, hogy akkor is utánad mennek ha pl. ignorálod őket és nem is köszönsz vissza nekik).

"Azt meg nem hiszem el, hogy olyan buta vagy, hogy nem is számítottal rá hogy pincérnőként dolgozva lesz aki beprobalkozik."

Sehol sem írtam, hogy "nem számítottam rá", hogy valaki bepróbálkozik, de gondolom egyértelmű, hogy pénzt keresni mentem el dolgozni, nem azért, hogy megb*szassam magam valakivel, eléggé érdekes lenne, ha valaki azért nem menne el x munkahelyre, nehogy valaki leszólítsa.

Tényleg semmi értelme ennek a hisztinek és a sértegetésnek, fogadd el, hogy nem normális ahogyan viselkedsz és változtass rajta.

2021. nov. 10. 15:32
 28/111 anonim ***** válasza:
21%
A 25-ös tényleg nő. Mégismerem a stílusából, vitáztam már én is vele.
2021. nov. 10. 15:36
 29/111 anonim ***** válasza:
17%

Na, belefutottunk egy ún. "karen"-be (egy kvázi kifinomultabb speciális troll, amcsi tüntetésekről indult a jelenség, de mára úgy tűnik eljutott ide is).

Válaszolók - a vita értelmetlen, mert ő ezt élvezi, érezni a stílusán. Meggyőzni úgysem tudjátok, ha írtok is valamit, az "úgysem igaz", de ha ő igen, akkor azt kétségbe vonni is minimum bűntény.

2021. nov. 10. 15:37
 30/111 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező! Elfogadom az érvelésedet és nagyrészt igazat is adok neked. De akkor szerinted az a férfi, akinek problémája van a szociális készségeivel, hogyan fejlessze?

Mert akkor ne csak szidjuk ezeket a férfiakat, akik valójában saját félelmüket legyőzve szeretnének fejlődni, és kilépve a komfortzónájukból le mernek szólítani idegen nőket, hanem akkor mondjuk már meg, hogy ha ez nem helyes akkor mégis mit kéne csinálniuk?

Randira hívni a baráti, vagy munkahelyi társaságban lévő szimpatikus ismerős hölgyeket? Szerinted ők nem fogják elküldeni a szociális nehézségekkel küzdőket és fogják kinevetni és csúfolni őket. Meg pletykálni róluk akár hetekig, hogy az a lúzer bepróbálkozott nálam?

Vagy szórakozóhelyen ahol legtöbb esetben amúgy is általában sokkal több férfi van, és nagyon macsónak és jóképűnek kell lenni ahhoz hogy valaki esélyt kapjon egyáltalán?

Menjen el pszichológushoz? Talán ez egy megoldás, de csak félig -meddig mert ez is csak elmélet. A gyakorlatban hogyan fejlessze a szociális készségeit a másik nemmel szemben, ha nem úgy hogy beszélgetést kezdeményez velük?

Te mit tennél egy ilyen férfi helyében ha szeretnél fejlődni? Ne azt írd légyszíves hogy mit nem, azt már leírtad.

2021. nov. 10. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!