Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a férfiaknak akik folyamatosan azt szajkózzák, hogy a nőknek csak a külső és a pénz a fontos, van párjuk?
VAGY VOLT VALAHA IS? :D
Mert számomra nagyon irigység szaga van ennek...
Ilyen hozzáállással nem is tudom melyik normális nőnek kellenének. És személy szerint unom már ezt az általánosítást, nem mindenki ilyen, maximum a plázaribik :).
lehet, de lehet, hogy nem.
Ha azt írnák, hogy volt vagy van azt elhinnéd?
Talán elhinnéd talán nem...
Szerintem ez hülyeség.
Én nem vagyok gazdag, talán nem is vagyok annyira jóképű de ha az lennék és lenne pénzem nem hiszem hogy lenne rögtön barátnőm. Tudok olyanokról akik tele vannak pénzzel, mégsincs barátnőjük. Olyanról is tudok akinek se jogsija, se kocsija, mégis van barátnője.
Lehet hogy az a baj hogy nem vagyok annyira érdekes, lehet h sokszor nem vagyok vicces, lehet hogy sokszor nem vagyok jó társaság...
de szemetek a csajok hogy a jóképű pasikhoz vonzódnak...ejjjejjj
Amúgy meg én pénzes vagyok és eddig azért akartak velem járni a pasik hogy lenyúlják a pénzem....át kellene látni a szitán nem pedig rögtön általánosítani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!