Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hüvelygyűrű használatát ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelygyűrű használatát ha elkezdem és az első héten szexelnék, akkor is kivehetem max 3 órára vagy fontos hogy az első héten folyamatosan bent legyen?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy az első héten még nem nyújt védelmet,tehát használnánk gumit,de nem tudom,hogy baj-e ha ki is veszem arra a kis időre,amíg szexelünk. Igaz akkor még megvan a "bajom",de ha kevés jön,akkor ... csak szeretném tudni.
2009. márc. 5. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:

1. A behelyezés napjától kezdve a hüvelygyűrűnek 3 egymást követő héten át, megszakítás nélkül a hüvelyben kell maradnia.

Idézet a betegtájékoztatóból.

2009. márc. 5. 23:11
 2/5 anonim válasza:
Szerintem először próbáljátok ki úgy,hogy bent lesz,mert én amikor azzal védekeztem,a páromat nem zavarta.Ezért javaslom,hogy próbáljátok ki és megtudjátok,hogy szükséges-e kivenni.
2009. márc. 5. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Minket egyáltalán nem zavar ha bent van amúgymeg nem ártana ha azt az 1 hetet kibírnátok akkor szex nélkül. Én nem venném ki, mert alapból kell egy hét amig elkezd hatni. mivan ha kiveszed máris az elején? próbáljátok ki úgy. am meg nem hiszem h egy aktus eltart 3 óráig...
2009. márc. 6. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én soha nem vettem ki, és a barátom sem érezte.
2009. márc. 6. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm a válaszokat:) És szex után nem jön ki a barátoméval..? Mert akkor lehet,hogy nem szólok neki hogy bent van és meglátom,hogy észreveszi-e:)
2009. márc. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!