Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak milyen szemmel néznek egy olyan nőre, aki aktívan és folyamatosan kezdeményez férfiaknál?
Azt szeretem ha egy nő kezdeményez.
Ha folyamatosan és sokaknál az már inkább negatív.
akármennyire nyitottnak tartom magam: ha nyíltan csinálod, azt az érzést kelted, hogy rá vagy szorulva. csak óvatosan, tapintatosan, ne reklámozd.
bár nem világos, mit értesz aktív kezdeményezés alatt.
az, ha elmész millió helyre, és barátságos vagy, teljesen rendben van. ha vakrandira igent mondasz, az is. de hívogatni férfiakat meg rákérdezni sok.
úgy mondom, hogy próbáltam, és sose lett jó vége. pl. ilyen indokkal, hogy félénk a másik, és nem törődök a szabályokkal. nekem kár volt, visszaélt vele, manipulálni próbált, hiszen ő került "nyerő" pozícióba.
Egy okos nő kezdeményez. Nincs ezzel baj. Inkább arra figyelj, hogy ne légy közönséges és túl rámenős.
Sok sikert!
"Tehát ha aktívan keres társat, ergo sokat próbálkozik, az negatív?"
Nem. De gondolom az aktív társkeresés nem azt jelenti, hogy fűnél fánál bepróbálkozik, mert az már negatív.
Kicsit definiálnod kellene a "FOLYAMATOSAN és a férfiAKnál" részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!