Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtartani a pozitiv hozzáállásom a másik nemhez, ha folyamatosan csak balul sülnek el a dolgok?
Nem tegnap kezdtem az ismerkedést, volt már nem 1 vagy 2 olyan ami szépen alakulhatott volna, és sajnos minden imserkedési probálkozás azzal járt hogy a fiú eltűnt hirtelen. Sajnos volt akit addig zaklattam a miértekért, amig a szemembe nem mondta hogy csak szórakozni kellettem.
Szóval az önbizalmam, a hitem, a reményem magamban már elveszett, azt érzem hogy elegem van, mjndig ugyanaz a vége akárhogy akármi is történik.
23/L
Mármint itt gyakorin?
Próbálj rá írni mi újság miért nem jelez
A hozzáállásod ne aggódj, nem fog változni. Amint meglátsz egy helyes pasit, ezután is azonnal körülrajongod majd.
Az önbizalom elvesztése meg kifejezetten hasznos a korodbeli lányoknak: így már nem csak a fehér lovas herceggel, de az átlagos pasasokkal is szóba álltok, akiknek nem az a legnagyobb előnyük, hogy jó géneket örököltek..
ne legyél idegesítő
én is menekülök az olyan emberektől, akik a miértjeikkel zaklatnak
Velem is mindig ugyanez történik... Üdv a klubban. :/
20L
suli, munkahely, tábor, nyaralás, villamos, bulihelyek, étkező,könyvtár stb. én már tényleg mindenhol próbálkoztam ismerkedni. egyáltalán nem szoktam elzárkózni az átlagos emberektől,én sem vagyok különlegesebb senkinél.
sőt kifejezetten olyan esetekkel szeretem a dolgokat akik nem elérhetetlenek. vagyis mégis mert semmi pozitívat nem tudok felhozni az elmúlt időszakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!