Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiaknak miért muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiaknak miért muszáj folyamatosan idegeneket zaklatni?

Figyelt kérdés

Ezt a topicot nem azért hoztam létre, hogy válaszoljatok a kérdésre, inkább csak egy rövid "tájékoztatót" szeretnék mellékelni.

Amióta felköltöztöm Budapestre, folyamatosan szánalmasan kullognak utánam mindenféle random férfiak az utcán és ezt nem azért mondom, hogy játsszam az eszemet, hogy milyen jó nő vagyok - pont ellenkezőleg, nem vagyok egy modell típus, csak egy teljesen átlagos lány, ezért el sem tudom képzelni hányan szólítják le azokat akik mondjuk tényleg szépek.

Csak az előző EGY hétben történt esetek:

Vasútmegállóban át kellett szállnom másik vonatra, késésben voltam, sietek, leszállok a vonatról, nézelődök, hogy merről indul a vonat. Megjelenik egy csávó, hogy hello, honnan indul x településre a vonat? Mondom neki, hogy nem tudom, én y településre megyek, együtt odamentünk az egyik kalauzhoz és megkérdeztük honnan indulnak ezek a járatok. Válaszol a kalauz, elindulok a vonatom felé, erre a csávó utánam szól, hogy "bocsi, visszajönnél egy percre? Megadnád a facebookodat? Amúgy van párkapcsolatod?"

Nincs olyan épeszű lány a világon aki egy vasúti átszálláskor, 1 mondat ismeretség után, a vonat után rohanva megadja neked a Facebookját, hogy "ismerkedjetek". Nincs olyan lány a világon aki erre rá van szorulva vagy aki nem néz hülyének és szánalmasnak egy ilyen pasit.

A másik eset, egyik nap szállok le a buszról, ahogy leszállok, abban a másodpercben odajön egy csávó, hogy "szia". Ránéztem, nem köszöntem vissza, mentem tovább, de még ez sem tántorította el, jött utánam és mégegyszer megszólított, "szia, nincs kedved koncertre jönni?" Nem reagáltam, mentem tovább aztán békénhagyott, valószínűleg utánam még 0 lánytól megkérdezte, hogy nincs-e kedvük koncertre menni.

Ez csak annyi ami ezen a héten történt, de rengeteg hasonló esetet tudnék mesélni, ennél sokkal durvábbakat is, ahol már fogdosni is elkezdett az öregember a "szia, tudod mi ez a zene a másik utcából?" után, vagy olyat, amikor konkréten a munkahelyemen (pincérnő) kezdett el velem "ismerkedni" egy csávó és már szólnom kellett a főnöknek, hogy küldje el, mert feltart és nem tudom a sorban álló vendégeket kiszolgálni.

Hetente kb egyszer történik velem valami ilyesmi, úgyhogy ha ebből indulok ki, el se tudom képzelni hány ilyen csávó van aki ezt műveli.

Tudom, hogy a perverzeket ez nem érdekli és nem fogják abbahagyni, de nagyon nagy gondok vannak ha ennyi férfi van aki annyira nem képes normális szociális hálót kialakítani, hogy az utcán szólít le minden random létező random lányt. Ki*aszottul idegesítő, a "szia, van cigid buszjegyre" jellegű felkérésekkel együtt ezt már nagyon sok elviselni ilyen rendszerességel, egyáltalán nem normális amit sokan művelnek.

#utcai "társkeresés"
2021. nov. 10. 14:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 A kérdező kommentje:
30: Nagyon gáz, hogy ilyen baromságokkal próbálod nyugtatni magad. Azért zavar téged ennyire a 'stílusom', mert tudod, hogy igazam van és magadra ismersz. Akinek nem inge nem veszi magára. Csak magadat ámítod az ilyen ostoba hozzószólásokkal.
2021. nov. 10. 15:39
 32/111 anonim ***** válasza:
15%

33.

Engem igazolsz, ez a másokat letaroló, vitapartnert lekezelő hisztérikus stílus a csoport védjegye. Te is kiválóan hozod.

2021. nov. 10. 15:43
 33/111 anonim ***** válasza:
62%

Ne vicceljunk már, teljesen igaza van a kérdezőnek. Akik random odamennek a nőkhöz, hogy ugyan adják már meg a fb-oldalukat, ez nonszensz. Az ilyen embereket nem kell pátyolgatni, hogy jajj, hát nem megy nekik a csajozás. Valójában egy nő szemszögéből ez inkább krva ijesztő lehet.

Mondom ezt férfiként.

2021. nov. 10. 15:46
 34/111 A kérdező kommentje:
32: Már leírtam az egyik hozzászólásomba itt, hogy az a probléma, hogy az ilyen csávók azért nem tudnak a megszokott módon (iskolán, munkahelyen, barátokon, szociális kapcsolatokon keresztül) ismerkedni nőkkel, mert nincs nekik. Vagy ha van, akkor sincsenek szociális készségeik és csak elriasztják a nőket az első pillanattól. A pszichológus nem tudom mennyire megoldás, mert szociális kapcsolatokat csak úgy lehet kialakítani, ha gyerekkorod /tini korodban szocializálódtál és sikerült beilleszkedned, akinek ez nem sikerült, annak lehet, hogy pszichológus kell, de főként gyakorlat a szociális kapcsolatokban. És pont ez írtam, hogy ezek a csávók azonnal kapcsolatot akarnak találni maguknak, pedig először nem ezzel kellene próbálkozniuk, hanem önmagukon kellene dolgozniuk, BARÁTOKAT kellene keresni, társaságba járni és utána jön a párkapcsolat magától. A "normális" emberek így alakítanak ki kapcsolatokat, persze baráti kapcsolatot is nehéz kialakítani felnőttként, akinek nem sikerült tinédszer, huszonéves korában bekerülni valami társaságba, az nagy bajban van. De semmiképpen sem az a kiút, hogy a buszmegállóban kezdesz el "szia, van Facebookod" megszólításokkal traktálni vadidegeneket, akik azonnal levágják, hogy szexhiányos vagy és kb bárkit m*gdugnál aki alád feküdne.
2021. nov. 10. 15:47
 35/111 Lachesys ***** válasza:
21%
25 vagyok, és no, akármennyire mást képzelsz :D akkor is hisztis phicsanak tűnsz az írás alapján, ha _szamitasz_ rá H van aki beprobalkozik, akkor nem a shegged véred aztán a földhöz mint egy hároméves, ha megtörténik, hanem megteszed a kellő lepekeseket (szólsz a felettesednek, eltávolítjuk az ipset) és kész, megy tovább a napod. Ez kb olyan, mintha egy bartender csaj panaszkodnak hogy fel akarják szedni. Pls ez munkahelyi "ártalom", ha hisztizel, jobb lesz? Meg csak nem is erőszakos, vagy tiszteletlen közeledéseket soroltál fel előtte, maximum benacskat, aztán olyan nagy feneket kerítesz neki, mintha minimum megtaperoltak volna. A valaszomnak meg kb ugyanannyi letjogosultsaga volt, mint a kérdésednek. Velem olyan is volt, hogy egy mutogatos bácsi mellettem verte a phaszat a buszmegállóban. Tudod mit csinaltam mikor észrevettem? Kirohogtem és kész :D a pacak meg elfutott:D minél jobban sikitozgatsz meg felháborodsz, annál jobban élvezik. És ez tényleg egy beteg ember volt, nem csak egy béna kisfiú. Jöjj már fel.
2021. nov. 10. 15:49
 36/111 A kérdező kommentje:

" Akik random odamennek a nőkhöz, hogy ugyan adják már meg a fb-oldalukat, ez nonszensz. "

Erre bizonyíték, hogy az emberek nagyrészének eleve úgy van beállítva a Facebook, hogy csak az ismerőseid ismerősei tudjanak bejelölni. Akiknek nem így van beállítva, azok meg majd úgyis beállítják így, amikor elkezdenek random idegenektől jelöléseket kapni.

37/111 anonim ***** válasza:
13%
Soha nem ismerkedtem személyesen, az összed kapcsolatom online indult. De veled még online se beszélgetnék mert taszít az arroganciád. Ezzel a hozzáállással egy darabig még egyedül leszel.
 38/111 anonim ***** válasza:
15%
"Bolhából elefánt" rovat.
 39/111 anonim ***** válasza:
18%

35#

Ok egyetértek. De akkor te mit csinálnál egy ilyen férfi helyében, ha problémáid lennének az szociális készségeiddel és szeretnél fejlődni? Hogyan gyakorolnál? Szerinted akkor mi a megoldás ami helyes és működik?

2021. nov. 10. 15:51
 40/111 A kérdező kommentje:

"Tudod mit csinaltam mikor észrevettem? Kirohogtem és kész :D"

Neked k*rva nagy gondok vannak a fejedben, ha viccesnek találod azt, hogy valaki előtted veri a f*szát az utcán. Normális ember az ilyentől okádna, elgondolkodna rajta, hogy normális világban élünk-e, hogy vajon csinálta-e már ugyanezet gyerekek előtt és esetleg a rendőrséget is kihívná, mert ez ilyen egyedeket el kell különíteni a társadalomból.

Beteg vagy te is, azért pártolod a személyiségzavaros szexhiányos férfiakat annyira.

2021. nov. 10. 15:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!