Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel Magyarországon 2021ben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.

Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.

2021. nov. 3. 12:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Magyarországon a férfiak 18,2%-kal kapnak többet mint a nők (2019-és adat).

A 2. Pontod képzelődés. Nem is értem honnan szeded ezt.

2021. nov. 7. 12:26
 52/141 A kérdező kommentje:
Ugyanabban a munkakörben igen, de a nők magasabb munkakörökben vannak.
2021. nov. 7. 12:31
 53/141 A kérdező kommentje:
Nem fogok kamustatisztikákat keresni, de a nők ugyanabban a munkakörben is fele annyi munkával keresnek 1.1 -1.2 -ször annyit. És a munkahelyen a férfiak körbesimpelik őket, olyanok mint egy királylány.
2021. nov. 7. 12:33
 54/141 A kérdező kommentje:
Nálam az a probléma egyébként, hogy nyugati incel stream -eket nézek, amikben nyugati statisztikákat mondanak. Ha idelinkelek egyet, azzal fogtok jönni, hogy jó, de az a fejlett New Yorkban készült, nem Budapesten.
2021. nov. 7. 12:34
 55/141 anonim ***** válasza:
100%
De de keress ezt alátámasztó statisztikát (hiteleset, amilyet én is linkeltem). Bemondásra nem lehet elhinni ilyeneket. Ha igaz lenne, akkor lenne rá hiteles forrás. Amég nem küldesz, addig sajnos sz*rt se ér az összeesküvéselméleted.
2021. nov. 7. 12:39
 56/141 anonim ***** válasza:
75%
Az a baj kérdező, hogy az incelek problémája a hibás szocializálódásukban van, emiatt sikertelenek, nem a külsejük vagy a komplett személyiségük miatt. Legtöbben teljesen átlagos emberek, sőt sokan még kiemelkedőek is bizonyos dolgokban, viszont van egy közös vonásuk: nem vonzóak a nők számára. Hülyén hangzik, de nem tudják hogy mi kell a nőknek, illetve rosszul tudják, így megfelelni sem tudnak az elvárásoknak . Azt szoktam mondani, hogy aki szeretné megérteni a "működésüket", az gondoljon egy számítógépre, amelynek a hardvere tökéletesen működik, viszont a telepített szoftvere hibás. Esetünkben ugye megvan a nők iránti vonzalom, viszont a meghódításukhoz szükséges tudás hibás, ez szüli a sikertelenséget és a frusztrációt. A különbség az, hogy míg egy gépet viszonylag gyorsan újra lehet telepíteni a megfelelő szoftverrel és a gép nem fog emlékezni a korábbi hibás szoftverre, addig ezt a hibás szocializálódást nagyon nehéz lesz felülírni, mivel ehhez az adott férfinak el kell fogadnia, hogy amit eddig a nőkről tanult és gondolt, az alapvetően hibás. Ez 20-30-40 éves fejjel pedig baromi nehéz. Ebben pedig nem segít az sem, ha bizonyos nők a viselkedésükkel még igazolják is a korábban kialakult negatív kép helyességét.
2021. nov. 7. 12:44
 57/141 A kérdező kommentje:

"bizonyos nők a viselkedésükkel még igazolják is a korábban kialakult negatív kép helyességét.":

OKCupid statisztikák alapján ez a nők 80% -a, ami azóta szinte biztosan rosszabb lett A nem tökéletes férfiak a nők 10% -át kergetik. Nyilván van, akinek sikerül, meg van aki megkerüli az front door -t és valamilyen backdoor -on keresztül jut a puncihoz, ami mára az általános tanáccsá vált a gyakorin a keress magadnak csajos hobbit, de csak magadért csináld tanáccsal.

2021. nov. 7. 13:20
 58/141 A kérdező kommentje:
És akkor ezek után láttam a facebook -os Tinder csoportot, ahol kiderült, hogy Angliában már a tökéletes Chad se matchel, miközbe Magyarországon minden tökéletesen megy neki. Ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz.
2021. nov. 7. 13:23
 59/141 anonim ***** válasza:
100%
És az okcupid statisztikái reprezentatív mintán végzett kutatás eredményei, vagy egy durván torzított kétes biztosságú mintán? A hiteles forrás azt jelenti, hogy peer-review-n átesett, valódi kutatók által végzett objektivitással elemzett munka. Amit te hoztál, az az “álstatisztika”. Minimális adatelemző ismeretekkel meg lehet cáfolni. Bár alaptalan elmebeteg elméleteket hogy is lehetne valódi, hiteles forrásokkal igazolni? Teljesen megértem, hogy miért esik nehezedre valós adatokat hozni. Mivel hogy nem léteznek.
2021. nov. 7. 13:27
 60/141 A kérdező kommentje:

59: 3 perc alatt csinálhatsz pár profilt Tinderen és ki fog derülni, hogy a 10 évvel ezelőtti OkCupid statisztika 100% -ban igaz.. Ja nem, mert a helyzet sokkal rosszabb.

Ezt ma tagadni olyan, mintha ideírnám, hogy az alma lefelé esik, te meg visszaírnál, hogy ez nem peer-review-n átesett, valódi kutatók által végzett objektivitással elemzett munka, nem hiszem el.

A való életet lehet tagadni és ezt valamennyire el is fogadom, amióta láttam Travis blackpill oofy doofy videóit. A online világot viszont ne tagadjuk.

2021. nov. 7. 13:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!