Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
A kérdező rosszul tudja.
Az Incel egy online szubkultúra, amelynek tagjai kisebb nagyobb pszichológia problémák, szorongások okán képtelenek szerelmi kapcsolatot kiépíteni.
Általában előnytelen kinézetüket, nem megfelelő szociális skilljeiket hibáztatják érte, de szélsőségesebb esetben közvetlenül a nőket (emancipáció, karrier, feminizmus), sokszor a náluk előnyösebb külsővel rendelkező férfiakat (úgynevezett "Chad"), illetve végső esetben magát a társadalmat veszik elő.
Az utóbbi csoport egyébként még lobbizik is, hogy "osszuk újra a nőket", hogy mindenkinek jusson pna.
"...Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve...."
HA, ez igaz, akkor el kéne gondolkodnod, hogy miért is nincs nőd!
- Nem kéne néha odamenni 1-2-höz?
- Nem kéne egy normális, felnőtt, FÉRFI ruhatár?
- Nem kéne egy jó fogász, vagy edző?
Ha valaki ennyi pénzel nem kap nőt, az fejezze be az életet!
4: Az a blackpill közösség, ami az incelek csak egy részhalmazát takarja, továbbá ma már vannak blackpillerek, akik nem incelek.
"az fejezze be az életet":
1 éve ezt gondoltam, de a blackpill megmentett.
"Blekpill"????
Az olyan menő/jó pasi, aki béna csajozni? Vagy mi?
"amelynek tagjai kisebb nagyobb pszichológia problémák, szorongások okán képtelenek szerelmi kapcsolatot kiépíteni.":
Senkit nem érdekel a személyiséged, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!