Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
Nem kell olyan messzire menni kérdező mint 1840!
Elég kimenni afrikába, ott aztán sok részén van olyan nyomor mint mint egy angol ősproletárnak, de az emancipálatlan társadalmuknak hála van nőjük is.
Nem biztos hogy a nyomor jobb volna, főleg hogy a nő aki jut az lehet olyan is akit nem kívánnál magadnak sohasem
Nem fogok összeveszni veled az incel fogalmán. Beteg emberek vagytok, segítségre van szükségetek, nem látjátok reálisan sem magatokat, sem a világot.
Nem véletlen, hogy egyesek odáig fajultak, hogy merényletet követtek el.
14
Na ez a probléma! Nem csak önmaguknak artanak (mert az nem baj) hanem artatlan embereknek is!
Arrol nem is beszelve h a problemajukra van már megoldás.
- Fizetős hölgy...
16: Azért ez így nagyon nem igaz. A kora újkorban kisnemesi származásom miatt valószínüleg hajdú lettem volna az akkori magyar -török anarchisztikus világban. Loptam volna nőt gond nélkül ha kell.
Az 50es években egyszerű munkásként bolldog családi életem lett volna autóval és horgásztanyával a nyáron.
Az 50es évek Amerikájában meg most fizikus lennék és az atombombán dolgoznék. Otthon vár a feleség, Las Vegasban meg a szerető...
15#
"Arrol nem is beszelve h a problemajukra van már megoldás.
- Fizetős hölgy..."
Csak egy nyanvadt percre belegondoltál már mennyire jelenthet ez megoldást?
Te boldog lennél ha néha azért elmehetnél egy selyemfiúhoz egy pásztorórára, azt ennyi is a másik nemmel való kapcsolatod?
Úgy írod ezt mint valami megváltást, aztán te nyivákolnál a legjobban ha így kéne élned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!