Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel Magyarországon 2021ben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.

Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.

2021. nov. 3. 12:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/141 anonim ***** válasza:
100%

#18! Ha ennyire szuper ember lennél minden korban, akkor hogy lehet, hogy pont most meg egy szerencsétlen lúzer vagy?

#20! A szexuális frusztrációt igenis megoldaná. Tekintve, hogy maga az incel kifejezés is “involuntary celibate”, azaz önkéntelen cölibátust jelent. És ezt igenis megoldja.

2021. nov. 3. 16:58
 22/141 anonim ***** válasza:
40%

21#

"A szexuális frusztrációt igenis megoldaná."

Csak kezeli, de egyáltalán nem oldja meg.

Nézd én technikailag nem is vagyok igazán incel, mert prostizok, prostiztam rendszeresen (most éppen a rendszeres "szünet"-je van a dolognak egy ideje, de amúgy szoktam). És azt mondanám: evés közben jön meg az étvágy, azaz az ember csak még frusztráltabb lesz hogy neki csak ennyi jut.

A prosti nem old meg semmit, legfeljebb arra jó (de arra teljesen) hogy elmondhassa az ember magáról hogy ő már nem szűz. Nem lesz tőle az ember "inceltelenítve", azaz szinte ugyanúgy el van veszve a nők terén, ugyanúgy motiválatlan az életben, és ugyanúgy magányos reménytelenül mintha szűz maradt volna.

Tehát te akármennyire is zseniálisnak találod az ötletet, hidd el ezt már mások is kitalálták, és nem véletlenül nem tüntette el az incelek táborát.

2021. nov. 3. 17:13
 23/141 A kérdező kommentje:
21: Nem vagyok lúzer. A probléma a társadalommal van, nem velem.
2021. nov. 3. 19:02
 24/141 anonim ***** válasza:
100%
#23 nyilván.. az egész társadalom. Ha mindenki szembe megy veled az autópályán, akkor lehet, hogy te mész rossz irányba.
2021. nov. 3. 19:07
 25/141 anonim ***** válasza:
A kérdés érdekes témát vet fel. Inkább úgy mondanám, hogy anyagi jólét vagy anyagi nélkülözés de kapcsolat a nőkkel. Nekünk férfiaknak a magasabb tesztoszteron szint miatt nem egyértelmű a döntés szerintem...A felvetett kérdésben inkább a 2021es magyar cölibátusi létet választanám és várnék a csodára. :)
2021. nov. 3. 19:10
 26/141 A kérdező kommentje:

24: Hogy lennék már lúzer, ha megvan mindenem? Talán phd kell, vagy egymilliós fizetés?

Egyébként a Tinder tesztek mást igazolnak. A lapátáll + vadász szem hiányzik és a lányok a férfiak 80% -át kinézet alapján balra húzzák, úgyhogy nem megyek én szembe semmivel.

2021. nov. 3. 19:34
 27/141 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most fejezd be. A “Tinder teszt” semmit nem jelent. Majd megnézném, hány hiteles, peer-review-n átesett kutatásokról beszélsz. A saját magatok tinderes összeesküvés-elméletek semmit nem érnek. Csak saját magatokat csapjátok be.
2021. nov. 3. 19:38
 28/141 anonim ***** válasza:
72%

A tinder teszt lóf@szt igazol bármit. Honnan veszed ezt a baromságot? Szerinted a férfiak 80% nőtlen, vagy mi?

23 vagyok, szinte minden férfi ismerősöm, kollégám, volt sulis társaim, tanáraim is kapcsolatban vannak..és ide nézz..NŐVEL!

Velük együtt én is. És nem rendelkezünk lapátáll-al és vadászszemmel.

23F

2021. nov. 3. 20:10
 29/141 anonim ***** válasza:

Ma 20:10.

Ezt mintha olvastam volna ma már a fórumon.

2021. nov. 3. 20:12
 30/141 anonim ***** válasza:
100%

29

Már írtam egy másik kérdés alá..de úgy éreztem, ide is helytálló.

2021. nov. 3. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!